Κεντρική Διεθνή “Να φτάσουμε στον τελικό του Champions League”

“Να φτάσουμε στον τελικό του Champions League”

jesus vidorreta tenerife

jesus-vidorreta-tenerife

H Τενερίφη αγωνίζεται εντός έδρας εναντίον του ΠΑΟΚ (08/03, 21:30), για τον δεύτερο αγώνα των “16” του Basketball Champions League, με τον Τζίσους Βιντορέτα να μιλάει για το μυστικό της ομάδας του, για το συμβόλαιο του αλλά και για τον τελικό της συγκεκριμένης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζίσους Βιντορέτα:
“Τι είναι, λοιπόν, η Τενερίφη; Μια ομάδα με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό! Δεν υπάρχει κάποιος σούπερ σταρ όμως έχουμε στη διάθεσή μας πολλούς καλούς παίκτες. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, γίνεται συλλογική προσπάθεια στο πιο υψηλό επίπεδο, ενώ επιθετικά έχουμε καλούς πασέρ και μοιράζουμε το παιχνίδι. Στηρίζουμε, επίσης, πολλά στην ευστοχία μας πίσω από τα 6μ.75.”

Ακόμα, δήλωσε:
“Oι οπαδοί μας είναι πραγματικά υπερήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει. Έχουν “δεθεί” με τους παίκτες μας και την ομάδα που εκφράζει συγκεκριμένες αξίες. Προσωπικά, είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής. Έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος εδώ. Στόχος μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας δυο πολύ δύσκολες διοργανώσεις. Το να φτάσουμε, λοιπόν, στον τελικό του Basketball Champions League θα ήταν κάτι πραγματικά όμορφο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…