Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να δώσουμε το 200%!”

“Να δώσουμε το 200%!”

kymi sigounas

kymi-sigounas

Η Κύμη αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου (11/03, 17:00), για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Αλέξανδο Σιγκούνα να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο ώστε να στηρίξει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας:
“Φίλοι μου σας καλωσορίζω στο blog μου για μια ακόμη εβδομάδα.

Σιγά σιγά αρχίζει να καλοκαιριάζει και όλοι έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας. Η αλλαγή του καιρού φέρνει σίγουρα και αλλαγή στην ψυχολογία μας, μας κάνει να αντιμετωπίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα.

Εμείς τώρα που ανοίγει ο καιρός έχουμε την δυνατότητα να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο από τις πολλές και σκληρές προπονήσεις και να κάνουμε μια βόλτα στην όμορφη Χαλκίδα, για να πιούμε έναν καφέ αλλά και να πάμε σινεμά όλοι μαζί. Τέτοιες στιγμές είναι απαραίτητες σε μια ομάδα γιατί έτσι έρχεται το αληθινό δέσιμο μεταξύ των παικτών. Μέσα από την εκτός παρκέ παρέα ερχόμαστε πιο κοντά και μέσα από πολλές συζητήσεις γνωρίζουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις συζητήσεις μας το μπασκετικό κομμάτι, καθώς αυτό που μας απασχολεί περισσότερο αυτήν την στιγμή είναι η συνέχεια του πρωταθλήματος και η σωτηρία της ομάδας.

Κοινή συνισταμένη όλων των απόψεων που προέκυψαν από τις κουβέντες μεταξύ των παικτών είναι ότι ο καθένας μας ξεχωριστά οφείλει να παραμείνει συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στον στόχο της παραμονής, δίνοντας παράλληλα στα τελευταία 6 παιχνίδια μας όχι απλά το 100% των δυνάμεων μας, αλλά το 200%! Χρησιμοποιώ αυτήν την υπερβολή γιατί θέλω να δείξω ότι εάν δεν υπερβούμε τους εαυτούς μας δεν θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις, καθώς στον επαγγελματικό αθλητισμό πολλές φορές το 100% δεν είναι αρκετό!

Κατά τα άλλα, η εβδομάδα αυτή κύλησε και πάλι με πολύ δυνατές προπονήσεις, καθαρά στοχευμένες στην αντιμετώπιση του Κολοσσού έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη το Σάββατο. Είχαμε και την δυνατότητα να παίξουμε μεσοβδόμαδα ένα πολύ χρήσιμο φιλικό με αντίπαλο τον Δούκα, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην Α2. Αυτό το ματς χρησίμευσε ως “οδηγός” για το ματς του Σαββάτου, αφού είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τακτική και τα αγωνιστικά σχήματα που θα ακολουθήσουμε απέναντι στον Κολοσσό.

Αναμφίβολα το παιχνίδι με την Ρόδο είναι υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου κινήτρου, με την αντίπαλο ομάδα να έχει πολύ δυνατό ρόστερ και να πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας να τελειώσει την σεζόν μέσα στην τετράδα. Από την άλλη, η ομάδα μας, η Κύμη SeaJets, με νίκη θα κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα παραμονής, αλλά αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν ο κόσμος γεμίσει το γήπεδο και μας δώσει την ενέργεια που μας δίνει σε κάθε παιχνίδι. Σας περιμένουμε όλους να σταθείτε στο πλευρό μας και να μας στηρίξετε, γιατί πραγματικά είστε η δύναμη μας! Όλοι μαζί για μια μεγάλη νίκη το Σάββατο!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …