Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”

“Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”

aek 3

sakis giannakopoulos

Στη Ρόδο δοκιμάζεται το Σάββατο (01/04, 17:00) το Λαύριο, καθώς αντιμετωπίζει τον Κολοσσό για την 24 αγωνιστική της Basket League. Ο Σάκης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι η ομάδα του εξασφάλισε την παραμονή της και πλέον θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Στο ματς με τη Λευκάδα είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το θέμα παραμονή στην Α1 και αυτό ακριβώς κάναμε. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς εξαρτιόταν κυρίως από εμάς και το γεγονός ότι από το τζάμπολ δείξαμε τις διαθέσεις μας και φέραμε τον αγώνα εκεί που θέλαμε από πολύ νωρίς ήταν πολύ θετικό. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι και η αντίδραση της ομάδας ήταν εξαιρετική.

Τώρα έφυγε το άγχος της παραμονής και θέλουμε στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό. Οι αντίπαλοι μας ήταν από τις λίγες ομάδες που μας νίκησαν μέσα στο Λαύριο και αυτό αποτελεί επιπλέον κίνητρο για όλους μας. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι δεν έχουμε πια άγχος και πίεση.

Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ στον Κέβιν Πάντερ να έχει υγεία και να τα πάει σπουδαία στο βελγικό πρωτάθλημα με την ομάδα του. Η συμβολή του στην επιτυχία του Λαυρίου ήταν τεράστια και αποτελεί έναν εκ των σπουδαιότερων επαγγελματιών που έχουν γνωρίσει στην καριέρα μου. Καλή τύχη Κέβιν και φυσικά στο επανιδείν!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Δεν αντέξαμε στην πίεση του Άρη»

Πρόκληση για το Λαύριο είναι τα play out. Ο τεχνικός του Λαυρίου, Κώστας Μέξας μετά την ήτ…