Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μπορώ να βάλω την καρδιά μου στο παρκέ…”

“Μπορώ να βάλω την καρδιά μου στο παρκέ…”

askamats

askamatsΟ Ιβάν Ασκα ήταν πολύ καλός απέναντι στον Προμηθέα Πατρών και μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα είπε:

“Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να παίξω. Όταν όμως ήρθε εκείνη η στιγμή και ο κόουτς με ρώτησε εάν είμαι έτοιμος να παίξω, φυσικά και δεν θα μπορούσα να πω όχι. Ήμουν έτοιμος. Έπρεπε να είμαι έτοιμος. Δεν έκανα προπόνηση με την ομάδα, αλλά ήμουν εκεί, είχα δει όλο το ματς μέχρι εκείνο το σημείο, κατάλαβα τι ζητά η ομάδα στην άμυνα και στην επίθεση, τον τρόπο με τον οποίο παίζει, τα συστήματα και μπήκα στο παιχνίδι για να δώσω ότι είχα, με αυτοπεποίθηση, με την εμπειρία μου και την νοοτροπία που έχω. Έκανα ό,τι μου ζήτησε ο κόουτς να κάνω και νομίζω ότι όλα πήγαν καλά”.

Tα σημερινά ευρωπαϊκά ματς που είναι στο “μενού” των στοιχηματικών επιλογών αλλά και οι αγώνες του ΝΒΑ, όλα τα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με live betting!

Συνεχίζοντας τόνισε: “Ένιωσα πολύ ωραία για το πρώτο μου παιχνίδι με την ομάδα, έστω κι αν έγιναν όλα τόσο γρήγορα και εκτός προγράμματος. Ένιωσα πολύ καλά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν σε μένα οι συμπαίκτες μου και ταυτόχρονα μου δόθηκε η ευκαιρία από το πρώτο μου παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να δείξω τι παίκτης είμαι, ότι μπορώ να βάλω την καρδιά μου στο παρκέ, ακόμη κι αν κάνω λάθος να έχω την δυνατότητα να το διορθώσω και να γίνω καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι, δεν ήξερα πολλά, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό που τελικά έγινε”.

Από την Δευτέρα ο Ασκα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα προπονήσεων για να ενσωματωθεί στο 100% με την υπόλοιπη ομάδα:“Έχουμε τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Έχω παίξει ξανά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και σίγουρα είναι δύο πολύ δυνατές ομάδες, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα παιχνίδια, έρχονται και τα πλέι οφ και το σημαντικό είναι να είσαι συγκεντρωμένος, να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όλες τις ομάδες με την ίδια προσοχή. Θα χρειαστεί υπομονή και για να μπω κι εγώ στην ομάδα στο 100% και θα το κάνω με όλες μου τις δυνάμεις γιατί θέλω πραγματικά να βοηθήσω πολύ την ομάδα μου”.

  • aska

    Στη Θεσσαλονίκη ο Άσκα

    Στη Θεσσαλονίκη έφτασε ο Ιβάν Ασκα ο οποίος καλείται να δώσει βοήθειες στη ρακέτα του ΠΑΟΚ…
  • aska

    “ΠΑΟΚ, μια ομάδα με μεγάλη παράδοση…”

    Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ιβάν Άσκα στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρη…
  • Χαμένος από χέρι

    Η πίεση και το άγχος είναι κακοί σύμβουλοι. Κι όταν ο προπονητής ξέρει ότι παίζει το κεφάλ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …