Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Μου αρέσει να παίζω κόντρα στους κορυφαίους”

“Μου αρέσει να παίζω κόντρα στους κορυφαίους”

erick green olympiakos

erick-green-olympiakos

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης (24/3) και ο Έρικ Γκριν, αναφέρθηκε στην μονομαχία του απέναντι στον Σέρχιο Γιουλ και σχολίασε το πλεονέκτημα έδρας που σφράγισε η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού γκαρντ:

Για την νίκη στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα: “Ήταν μία πολύ μεγαλη νίκη. Χτίσαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά που για μία ακόμα φορά την χάσαμε, αλλά γυρίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ σκληρά στην άμυνα, κάναμε μία μεγάλη επιστροφή. Πήραμε τα ριμπάουντ και τελικά στην τελευταία φάση κερδίσαμε και πανηγυρίσαμε τη νίκη. Απλά πάσαρα στον Γιώργο και σκόραρε”.

Για το πλεονέκτημα έδρας: “Είναι ένα μεγάλο εφόδιο να έχεις το πλεονέκτημα έδρας. Είναι ένα μεγάλο βήμα αυτό αλλά την ίδια ώρα έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς με την Ρεάλ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και θα  δούμε τι θα συμβεί. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε πιο ελεύθερα, γιατί εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν θα έχουμε πίεση και θα μπούμε για να κερδίσουμε κάθε ματς που μπορούμε. Έχουμε χτίσει αυτοπεποίθηση, αισθανόμαστε τέλεια και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι”.

Για την ήττα από τους Ισπανούς στον πρώτο γύρο: “Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε για τα καλά. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχαμε παίξει στην σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξουμε μαζί της. Θα γίνει ένα μεγάλο ματς που θα κριθεί στην δύναμη θα είναι μία μεγάλη μάχη“.

Για την ομοιότητα του καλαθιού του Πρίντεζη: “Το είδα. Είχα πέντε με έξι άτομα στα social media που μου το είπαν. Ο Μπίλι είχε περάσει το κέντρο και πάσαρε στον Γιώργο και πέτυχε το τελευταίο καλάθι. Ήταν μία παρόμοια φάση. Αλλά σε μένα ήταν μία απομόνωση, που πάσαρα μετά το πικ εν ρολ και ήταν πάντως μία ίδια φάση. Είναι τρελό το πώς τα φέρνει έτσι ο χρόνος αλλά ήταν μία τέλεια φάση”.

Για την μονομαχία του με τον Γιούλ: “Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και να αγωνίζομαι απέναντι στους καλύτερους και αυτός είναι από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είναι και η ευκαιρία μου εμένα για να δω πού βρίσκομαι και είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθώ ως αντίπαλός του και γενικά που θα παίξω σε αυτό το παιχνίδι”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…