Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Μόνο νίκη απέναντι στον Κόροιβο”

“Μόνο νίκη απέναντι στον Κόροιβο”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

O Απόλλωνας θα ταξιδέψει στην Αμαλιάδα για να αντιμετωπίσει τον Κόροιβο σε μία επικίνδυνη και κρίσιμη εκτός έδρας αποστολή, όπως ανέφερε ο Δημήτρης Βεργίνης στο blog του. Σύμφωνα με τον Έλληνα γκαρντ το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει για την ομάδα του είναι μόνο η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο γκαρντ των Πατρινών:

“Ο Μάρτης ξεκινά για εμάς με ένα κομβικό παιχνίδι καθώς το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας στην έδρα του σε μια αναμέτρηση όπου το αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά για εμάς. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς και πιστεύω ότι ήρθε πλέον η ώρα για να πετύχουμε το πρώτο μας “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Την Καθαρά Δευτέρα παίξαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην έδρα μας σε έναν αγώνα που μόνο οφέλη είχαμε. Άλλωστε όλα τα παιχνίδια με ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ κλπ είναι σημαντικά για εμάς καθώς μας βοηθούν να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας και να γίνουμε καλύτεροι κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες.

Τώρα όμως μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό της Καθαρά Δευτέρα. Τώρα πλέον μπαίνει το “πρέπει” και καλούμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον οποίο ουσιαστικά έχουμε ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα.

Όλη την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι. Η ψυχολογία μας αλλά και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα θα είναι σημαντικός για την εξέλιξη του και πιστεύω ότι η προσπάθεια μας θα μας δικαιώσει και θα έρθει η πρώτη νίκη μακριά από την Πάτρα. Ο Κόροιβος Αμαλιάδας είναι μια μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και το έχει αποδείξει περίτρανα καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Θέλει πολύ μεγάλη προσοχή το παιχνίδι και προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο για να μπορέσουμε να φύγουμε κερδισμένοι. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πολύς κόσμος θα ταξιδέψει στην Αμαλιάδα και θα είναι στο πλευρό μας, όπως είχε γίνει και την περσινή χρονιά, και πιστεύω ότι και αυτό θα παίξει το δικό του ρόλο. Όλα για τη νίκη λοιπόν και ελπίζω να τα καταφέρουμε και από το Σάββατο το βράδυ να μιλάμε σε διαφορετική βάση.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Αύριο λοιπόν, έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να νικήσουμε τον Κόροιβο Αμαλιαδας καθώς θα παίξουμε και για τον Βασίλη που θα μας κοιτάζει από ψηλά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…