Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Με Σπανούλη ακόμα καλύτεροι”

“Με Σπανούλη ακόμα καλύτεροι”

sfairopoulos

sfairopoulos

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 8271, για την 24ηαγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δηλώνει ικανοποιημένος από την άμυνα και την ομαδική δουλειά της ομάδας του, ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στον ηγέτη των “ερυθρολεύκων“, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
” To κλειδί ήταν η καλή μας άμυνα, ελέγξαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Δεν επιτρέψαμε στη Μακάμπι να σημειώσει πολλούς πόντους. Η Μακάμπι, ειδικά στο Τελ Αβίβ, ανεβάζει τον ρυθμό και είναι πολύ καλή επιθετικά. Οπότε δεν τους επιτρέψαμε πολλούς πόντους, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως αγωνίστηκαν χωρίς πολλούς παίκτες. Απουσίαζαν σημαντικοί παίκτες και σίγουρα αυτό διευκόλυνε την δουλειά μας”.

Για τον Βασίλη Σπανούλη, δήλωσε:
“Νικήσαμε χωρίς τον Σπανούλη, αλλά ο Σπανούλης είναι ο Σπανούλης. Είναι ο ηγέτης μας. Τον χρειαζόμαστε. Κάναμε καλή και ομαδική δουλειά, αλλά χρειαζόμαστε πίσω  τον ηγέτη μας για να να γίνει η ομάδα ακόμα καλύτερη“.

Ακόμα, ο Ματ Λοτζέσκι, είπε:
“Σήμερα μπήκα στο παρκέ σουτάροντας καλύτερα από ό,τι στα τελευταία δύο-τρία ματς. Κάναμε καλή δουλειά και πήραμε μια σπουδαία νίκη.

Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε τη Ρεάλ ή κάποια άλλη ομάδα, δεν μπορούμε να κοιτάζουμε μακριά παρά μόνο τη Νταρουσάφακα. Περιμένουμε τον Βασίλη (σ.σ Σπανούλη) να έρθει κοντά μας, να τον δούμε ξανά στο γήπεδο στο 100% υγιής και να πάμε ακόμη καλύτερα.

Κάθε φορά που παίζουμε στο γήπεδο μας, έχουμε στόχο τη νίκη, μπροστά στο κοινό μας παίζουμε ακόμη καλύτερα και θεωρώ πως εξαρτάται από εμάς το τι θα γίνει σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…