Κεντρική Β' Εθνική Κηφισιά σε οπαδούς: “Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί”

Κηφισιά σε οπαδούς: “Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί”

aen kifisias peristeri b ethniki

aen-kifisias-peristeri-b-ethniki

Συστάσεις στους οπαδούς της έκανε η ΑΕΝΚ, μετά την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φανατικοί φίλοι της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

“Αν αγαπάνε την ομάδα μας οι JOKERS, τότε πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί”, τονίζουν οι άνθρωποι της ομάδας των βορείων προαστίων, κάνοντας αναφορά στο καπνογόνο που άναψε ένας φίλος της ΑΕΝΚ, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:
“Χρειάστηκε παράταση για να βγει ο νικητής του αγώνα ΑΕΝΚ – Κρόνος Αγ. Δημητρίου 69-68. Ο κανονικός αγώνας έληξε 62-62. Το παιχνίδι ήταν δυνατό από την αρχή, με την ΑΕΝΚ να έχει πάντα ένα ελαφρό προβάδισμα στο σκορ. Και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ τη νίκη και πάλεψαν μέχρι το τέλος. Έγινε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο άσχημο ήταν το καπνογόνο, που άναψε απερίσκεπτα ένας νεαρός από τους φανατικούς JOKERS, μόλις 2 λεπτά περίπου πριν τελειώσει ο αγώνας. Η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και υπάρχει περίπτωση τιμωρίας της ΑΕΝΚ (αφαίρεσης βαθμών) ή και του γηπέδου (κεκλεισμένων των θυρών). Αν αγαπάνε την ομάδα μας οι JOKERS, τότε πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί.

ΑΕΝΚ-ΚΡΟΝΟΣ 69-68
Διαιτητές: Χρηστίδης Ηλ., Ορφανός Μ.
Δεκάλεπτα: 14-22, 35-34, 54-47, 62-62 (κ. δ.), 69-68 (α’ παρ.).
AENΚ (Λιόγας-Λαδικός): Καμαριανός 5, Μοσχοβίτης 15 (1), Κεφαλάς 13 (1), Μαρίνος, Παπανικολάου 3, Χατζηνικόλας, Καραβανάς 15, Οικονομόπουλος 7, Δρακάκης, Ψαρόπουλος 11″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …