Κεντρική Ασίστ Shadow Κι ο Νίκος το βιολί του…

Κι ο Νίκος το βιολί του…

maragkidis niki amarousiou

maragkidis-niki-amarousiou

Ο Δούκας νίκησε τον… Νίκο (Μαραγκίδη) της Νίκης (Αμαρουσίου) με 77-56, στο ξεκίνημα των δύο ομάδων για τα πλέι οφ των U22. Κι ήταν λογικό να συμβεί αυτό, καθώς η Νίκη στερείται των υπηρεσιών των ΜπατήΧαραλάμπη, γεγονός που έχει μειώσει το αξιόμαχό της. Απέναντι σ’ έναν εξαιρετικά υπολογίσιμο αντίπαλο, ήταν λογικό να μην μπορεί να σταθεί.

Αυτός που δεν… καταλαβαίνει από αντιπάλους (και κούραση, καθώς σε κάθε αγώνα βρίσκεται στο παρκέ πάνω από 35 λεπτά) είναι ο Νίκος Μαραγκίδης, ο οποίος πέτυχε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας του (δεν είναι, δα, η πρώτη φορά). Ήταν η μοναδική και μόνιμη απειλή για το καλάθι του Δούκα κι ό,τι κι αν δοκίμασε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να τον σταματήσει, δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κάρδαρης – Τσάτσης.
Τα δεκάλεπτα: 17-22, 32-41, 49-57, 56-77
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Αραπάι, Τσέκενης, Κυιριακού, Σιδέρης 6, Μαραγκίδης 25 (2), Τσολακόπουλος 4, Ευαγγελούλης 11, Χοτζαλάρι 10 (3), Καντάς.
ΔΟΥΚΑΣ (Παπαδόπουλος): Πρίσκος 5 (1), Τσακίρης, Καμπερίδης, Σακελλαρίου 3 (1), Καρακατσάνης 8, Ψαρράς, Γκίνης, Αγραβάνης 18 (3), Κιόρι 3 (1), Μαστόρος 7 (1), Δραγάτης 12, Καρράς 15.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…