Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Καμπερίδης: “Πάνω από το 100%”

Καμπερίδης: “Πάνω από το 100%”

kamperidis rethimno

kamperidis-rethimno

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξει το Σάββατο το Ρέθυμνο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Πάτρα από τον Προμηθέα για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο 23χρονος φόργουορντ της ομάδας του Νίκου Βετούλα, Μιχάλης Καμπερίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου, τόνισε πως στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες και στα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ σημείωσε τον τρόπο που θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα.

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Γνωρίζουμε την δυναμική του Προμηθέα. Είναι μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ιδιαίτερα στην έδρα του. Εμείς από την μεριά μας είμαστε λιγάκι αποπροσανατολισμένοι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να επιστρέψουμε με το δίποντο από την Πάτρα, που θα μας φέρει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία.

Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να δώσουμε κάτι παραπάνω από το 100%. Να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και να μην αφήσουμε τον Προμηθέα να τρέξει και να πετύχει καλάθια στο τρανζίσιον”, ανέφερε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…