Κεντρική Basket League Άρης Κάμινγκς… λίρα 100

Κάμινγκς… λίρα 100

acum

 ΚΥΜΗ - ΑΡΗΣ KIMI - ARIS (BASKET LEAGUE 2016-2017)Ο Γουίλ Κάμινγκς βάσει ranking ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του Άρη στο ματς με την Κύμη… Ο Αμερικανός είχε 20 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, πέτυχε 17 πόντους και έδειξε ψυχραιμία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα. Γενικώς πρόσφερε πολλά έτσι ώστε οι “κίτρινοι” να πάρουν το σημαντικό “διπλό” απέναντι στην Κύμη και να έχουν το… πάνω χέρι για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης.

Μπορεί αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ να είναι τέταρτος σε ισοβαθμία με τον Άρη (o “Δικέφαλος έχει το αβαντάζ στην ισοβαθμία) όμως η ομάδα του Πρίφτη έχει βατό πρόγραμμα μπροστά της έχοντας να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (εντός), το Λαύριο (εκτός) και την ΑΕΚ (εντός) ενώ ο “Δικέφαλος” θα παίξει με τον Ολυμπιακό (εκτός), τον Κόροιβο (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός).

Η 2winbet.gr θα προσφέρει στους πελάτες της τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και live betting σε όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αλλά και αυτά του ΝΒΑ, για το οποίο θα υπάρχει και LIVE STREAMING!

Ας… γυρίσουμε όμως πάλι στον Κάμινγκς. Μπορεί την τρέχουσα σεζόν να έχει γίνει μεγάλη κριτική για τις επιλογές ξένων που έκανε ο Άρης, ωστόσο είναι γεγονός πως ο Αμερικανός του έχει “βγει”. Και έχει εξελιχθεί σε… λίρα 100 για τους “κίτρινους” σε ουκ ολίγα ματς. Ηταν αυτός που στον ημιτελικό του Κυπέλλου “σκότωσε” την ΑΕΚ στο τέλος ενώ ας μείνουμε μόνο στο πρωτάθλημα, τα νούμερα “δείχνουν” πόσο σημαντικός για τον Άρη είναι ο Κάμινγκς.

Έχουμε και λέμε… Είναι πρώτος ανάμεσα στους συμπαίκτες του στον μέσο όρο πόντων έχοντας 13,7 (να σημειωθεί ότι στο πρωτάθλημα είναι ο τρίτος σκόρερ ανάμεσα σε όλους τους παίκτες, όλων των ομάδων) ενώ πρώτος είναι και στο σύστημα αξιολόγησης με 310 βαθμούς.

Πρωτιά έχει και στις ασίστ παρά το ότι για πολλούς ο Κάμινγκς είναι καλύτερος στο να εκτελεί από το να δημιουργεί. Εδωσε συνολικά 70 ασίστ ως τώρα ενώ στα αμυντικά ριμπάουντ είναι δεύτερος με 67 και πρώτος είναι ο Ντραγκίσεβιτς με 73 (στα επιθετικά ριμπάουντ ο Κάμινγκς είναι πέμπτος). Επίσης, είναι δεύτερος στα κλεψίματα έχοντας 26 ενώ ο πρώτος Ξανθόπουλος έχει 39.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…