Κεντρική Β' Εθνική Κακιούζης: “Αρρώστησα! Τυχερός που έχω προπονητή τον Σορώτο” (pic)

Κακιούζης: “Αρρώστησα! Τυχερός που έχω προπονητή τον Σορώτο” (pic)

222707

kakiouzis-papagou

Η ομάδα του Παπάγου ηττήθηκε εντός έδρας στην παράταση από τον Ιωνικό Νίκαιας με 6465, για την 21η αγωνιστική του Νότιου ομίλου της Β’ Εθνικής, με τον Γιάννη Κακιούζη να δημοσιεύει ένα τρομερό post στην Facebook, στο οποίο μίλησε για την ήττα της ομάδας του, για τον προπονητή του, Κώστα Σορώτο, για τα νέα παιδιά αλλά και για τους ανθρώπους του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιάννης Κακιούζης:
Αρρώστησα όντως κυρίως γιατί 2 μέρες μετά το ματς νιώθω άσχημα που χάσαμε (δίκαια), άλλα και υπεύθυνος κατά κάποιο τρόπο (δεν χρειάζεται ανάλυση). Πηγαίνοντας γήπεδο χθες έβλεπες πολλά κεφάλια κατεβασμένα και γενικά μια απογοήτευση κυρίως στα νέα παιδιά όταν έχεις 9 παιχνίδια ακόμα πρέπει να σηκωθείς και να παλέψεις. Είμαι τυχερός που χω τον Σορώτο προπονητή γιατί ξέρει να διαχειριζεται τέτοιου είδους καταστάσεις ξερει πως να σου βγάλει την “πίεση” και να σου ξαναδώσει κίνητρο για την συνέχεια. Προς εκπληξή μου μετα το τέλος της προπόνησης ήρθαν να μας μιλήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας, όταν ακούς από τους “στρατηγούς” οτι σημασία έχει η προσπάθεια, η μάχη μέσα στο γήπεδο κι ας χάσαμε μισό καλάθι και οτι είμαστε χαρούμενοι που το κάνετε αυτό, το μόνο που έχεις να κάνεις σαν παίχτης ειναι να σηκώσεις το κεφάλι και να παλέψεις όσο μπορείς 9 Κυριακές. Tο οφείλεις σε αυτούς τους ανθρώπους που ναι φίλαθλοιοπαδοίδιοίκησηφίλοι σου, στους προπονητές σου και κυρίως στον εαυτό σου. Ευχαριστούμε πολύ και να στε σίγουροι ότι η ομάδα θα παλέψει μέχρι τέλους για το καλύτερο.”

%CE%9A%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B7%CF%82 %CE%93%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82 %CE%A6%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA %CE%B3%CE%B9%CE%B1 %CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …