Κεντρική NBA NCAA Ήττα στον τελικό για το Όρεγκον, έξοχος ο Ντόρσεϊ (vid)

Ήττα στον τελικό για το Όρεγκον, έξοχος ο Ντόρσεϊ (vid)

tyler dorsey oregon

tyler-dorsey-oregon

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ βρέθηκε ξανά σε πολύ καλή κατάσταση αλλά οι Όρεγκον Ντακς δεν κατόρθωσαν να κατακτήσουν τον τίτλο της περιφέρειας Pac-12, χάνοντας στον τελικό από τις “αγριόγατες” της Αριζόνα, με 83-80. Η ήττα αυτή δεν πρόκειται φυσικά να στερήσει τη συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά της “March Madness” από το Όρεγκον αλλά ίσως στοιχίσει στον τομέα της θέσης που θα κατέχουν, η οποία θα ανακοινωθεί σήμερα από την επιτροπή του NCAA.

Ο Ντόρσεϊ ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, με 23 πόντους (4/7 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 6/7 βολές) ενώ είχε ακόμη 2 ασίστ και 3 κλεψίματα. Πρώτος σκόρερ για τους Ντακς ήταν ο συνήθης ύποπτος, Ντίλον Μπρουκς, με 25 πόντους και 8/18 σουτ ενώ ο Τζόρνταν Μπελ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με νταμπλ-νταμπλ (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Το Όρεγκον δέχθηκε ισχυρό πλήγμα πριν την έναρξη του αγώνα καθώς ανακοινώθηκε ότι ο Κρις Μπουσέρ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Για το Αριζόνα, το οποίο περιόρισε στο πρώτο ημίχρονο το Όρεγκον στους 28 πόντους, ξεχώρισε ο Αλόνζο Τρίερ με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=djeGVlroRac]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…