Κεντρική NBA Υπέρ της σμίκρυνσης της κανονικής σεζόν Πόποβιτς και Κερ
NBA

Υπέρ της σμίκρυνσης της κανονικής σεζόν Πόποβιτς και Κερ

kerr popovic

kerr-popovic

Σύμφωνοι στην μείωση των αγώνων της κανονικής περιόδου του NBA, μέσω των δηλώσεων τους τάχθηκαν οι Γκρεγκ ΠόποβιτςΣτιβ Κερ και Ρικ Καρλάιλ.

Σκοπός αυτής της απόφασης είναι η ξεκούραση των παικτών πριν τα πλέι οφ. Αρχικά ο προπονητής των Ουόριορς ανέφερε: “Δεν πρόκειται να εναντιωθώ σε κάτι τέτοιο ακόμα και αν υποστώ μείωση μισθού. Πάντως δεν βλέπω να εφαρμόζεται εύκολα. Το συγκεκριμένο θέμα απαιτεί σωστή αντίληψη για να παρθεί η καλύτερη απόφαση για τη λίγκα”.

Από την πλευρά του ο τεχνικός των Σπερς σχολίασε το σχετικό σενάριο: “Όλοι οι εμπλεκόμενοι με το NBA είναι έξυπνοι άνθρωποι και γνωρίζουν τι θα πρέπει να γίνει για το καλό της λίγκας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση“.

Ενώ και ο ομόλογος του στους Μάτζικ πρόσθεσε: “Δεν είναι εύκολη απόφαση. Όταν προπονείς τους παίκτες σου έχεις σαφή αίσθηση από τα επίπεδα της ενέργειας και της  αντοχής τους. Πολλές φορές η ξεκούραση των καλύτερων παικτών παίζει μεγάλο ρόλο για μια επιτυχημένη χρονιά. Επίσης θα πρέπει να σκεφτούμε την επένδυση που έχει κάνει η τηλεόραση στο NBA“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…