Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Είμαστε σε καλό σημείο”

“Είμαστε σε καλό σημείο”

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό Superfoods με 8288, για την 26η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Πάμπλο Λάσο να στέκεται στα λάθη που έκανε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως η “Βασίλισσα” είναι σε καλό δρόμο αναφορικά με τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πάμπλο Λάσο:
“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του ήταν σκληρό παιχνίδι με πολύ μικρή διαφορά στο σκορ και αρκετές ισοπαλίες. Δύο ήταν τα πολύ σημαντικά στοιχεία του αγώνα. Έβαλε σημαντικούς πόντους ο Παναθηναϊκός, κυρίως με τους Φελντέιν και τον Σίνγκλετον, περίπου δέκα πόντους. Όταν παίζεις με σπουδαίες ομάδες, θα κάνουν και σπουδαία πράγματα.

Από την πλευρά μας είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας αν κάνεις 16 λάθη και ειδικά πολλά από αυτά σε σημεία που έβαλε εύκολους πόντους ο αντίπαλος. Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν να νικήσουμε εδώ. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα. Είμαστε σε καλό σημείο σχετικά με τους στόχους μας καθώς θέλουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.”

Για το ότι είχαν έλλειψη συγκέντρωσης:
“Για την ώρα δεν ανησυχώ για τα πλέι οφ καθώς απέχουμε έναν μήνα. Είμαι ευτυχής που θα βρισκόμαστε εκεί. Βέβαια δεν είμαι εντελώς ευτυχισμένος καθώς αν είχαμε νικήσει σήμερα θα είχαμε το πλεονέκτημα σε κάθε περίπτωση. Όσο για τα λάθη θα έπρεπε να προστατεύσουμε καλύτερα την μπάλα και από την άλλη ήταν η δουλειά του Παναθηναϊκού που μας ανάγκασε να κάνουμε αυτά τα λάθη.”

Για την εμφάνιση του Σέρχιο Γιουλ:
“Στην Ευρωλίγκα υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Αν παίζατε με τον Ολυμπιακό θα με ρωτήσατε για τον Σπανούλη, ενώ αν ερχόταν η ΤΣΣΚΑ για τον Τεόντοσιτς και τον Ντε Κολό. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Πιθανότατα ο Γιουλ να μην έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερα. Μιλάμε για έναν παίκτη που είχε δέκα πόντους κι οκτώ ασίστ σ’ ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε κι ελπίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα ως ομάδα, όχι μόνο ατομικά, αλλά συνολικά.”

Αν τους επηρέασε το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα:
“Δεν νομίζω, είμαστε μία ομάδα που πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίζουμε σπουδαία παιχνίδια ακόμα κι αν έχουν μεσολαβήσει μόνο 48 ώρες. Και όταν έχεις τέτοιο πρόγραμμα, δεν μπορείς να σκέφτεσαι με ποιον παίζεις. Όλα είναι σημαντικά. Ο αγώνας με την Μπαρτσελόνα ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ενέργεια και ήταν φυσιολογικό. Αλλά αυτό το παιχνίδι της Ευρωλίγκας ήταν εξίσου σπουδαίο όπως αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα ή την Νταρουσάφακα, ή σε σχέση με τα δικά μας παιχνίδια στο πρωτάθλημά μας. Αυτό τελείωσε, πλέον το Σάββατο παίζουμε στο Σαντιάγκο. Έτσι αντιλαμβανόμαστε το καλεντάρι και θέλουμε να είναι σαφές από την πρώτη μέρα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…