Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Ήμασταν αποφασισμένοι”

“Ήμασταν αποφασισμένοι”

A1 7

a1-serelis-lavrio-laurio-coach

To Λαύριο επικράτησε πολύ εύκολα εντός έδρας του Κόροιβου Αμαλιάδας με 9363, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Χρήστο Σερέλη να μιλάει για την θέληση των παικτών του αλλά και για την μεθεπόμενη αγωνιστική με την Δόξα Λευκάδας (23η, 25/03).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:
“Θα συμφωνήσω με τον κόουτς ήμασταν πάρα πολύ αποφασισμένοι, στην ουσία από την ημέρα που έχουμε χάσει το παιχνίδι εδώ με τον Προμηθέα από το επόμενο λεπτό κιόλας αυτό το παιχνίδι εδώ με τον Κόροιβο. Το είχαμε βάλει σε κύκλο το είχαμε κυκλώσει είχαμε πει ότι θα κερδίσουμε είτε παίζοντας καλά είτε παίζοντας άσχημα είτε είμαστε στην χειρότερη μέρα είτε στην καλύτερη.

Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι, αλλά ευτυχώς ήμασταν και πολύ συγκεντρωμένοι κάναμε σωστά πράγματα από την αρχή άνοιξε το παιχνίδι, βρήκαμε ρυθμό εδώ και τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε εύκολα. Πολύ σημαντική νίκη είναι η 8η νίκη εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως είπε και ο κόουτς στις 9 είσαι 100% βέβαιος. Κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο κόουτς κάνανε μία μεγάλη νίκη με τον Απόλλωνα παρόλο που στο μυαλό τους μπορεί να πιστεύανε  ότι θα έρθουν εδώ να χτυπήσουν άλλο ένα παιχνίδι συνήθως χαλαρώνεις σε αυτές τις περιπτώσεις.

Εμείς μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε άλλο ένα παιχνίδι που το έχουμε κυκλώσει και είναι με την Δόξα Λευκάδας εδώ, δεν θέλω κανένας να σκέφτεται ότι είναι κάτι εύκολο και κάτι που έχει τελειώσει, οπότε πρέπει να  είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί για να καταλήξουμε και πάλι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς είμαστε χρόνια αντίπαλοι αλλά φίλοι.”

Ακόμα, ο Γιάννης Αθανασούλας, δήλωσε:
“Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το είχαμε χαρακτηρίσει σαν τελικό όλη την εβδομάδα, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη, θεωρώ πως από το πρώτο λεπτό μπήκαμε και επιβάλαμε τον ρυθμό μας για μία νίκη πολύ σημαντική για μας η οποία μας έδωσε σοβαρή βαθμολογική ανάσα. Καλή συνέχεια στον Κόροιβο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …