Κεντρική NBA “Ικανός να πλησιάσει τον Νοβίτσκι ο Αντετοκούνμπο”
NBA

“Ικανός να πλησιάσει τον Νοβίτσκι ο Αντετοκούνμπο”

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Ο Γιάννης Ανετοκούνμπο είναι ικανός να μοιάσει στον Ντιρκ Νοβίτσκι, όπως δήλωσε ο Βαν Ντεν Σπίγκελ. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο Βέλγο άσσο, στα χνάρια του Γερμανού των Ντάλας Μάβερικς βαδίζει και ο Κρίστπας Πορζίνγκις των Νιου Γιορκ Νικς.

Ο Νοβίτσκι είναι ο έκτος  σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τους 30.000 πόντους στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ο Ντιρκ ήρθε στο ΝΒΑ το 1998 και κανείς άλλος εκτός των Μάβερικς δεν περίμενε πόσο μπορούσε να εξελιχθεί. Όλοι έβλεπαν ότι είχε ταλέντο, αλλά σωματικά δεν είχε την ανάπτυξη ακόμη για να αντεπεξέλθει. Κι όμως, έφερε επανάσταση στο μπάσκετ, γιατί ήταν από τους πρώτους ψηλούς που δεν έπαιζε κοντά στο καλάθι, αλλά ήταν εξαιρετικός από μακριά. Πλέον όλο και περισσότερα παιδιά με τέτοια χαρακτηριστικά βγαίνουν στο μπάσκετ, αλλά χρειάστηκε ήδη 15 χρόνια για να βρεθεί κάποιος που του μοιάζει. Ο Πορζίνγκις των Νικς μπορεί να τον πλησιάσει, αλλά δεν ξέρω αν έχει το χαρακτήρα και την εξυπνάδα του Νοβίτσκι, που είναι ασύγκριτα.

Υπάρχει φυσικά και ο Αντετοκούνμπο, που είναι κάτι πιο προχωρημένο, ένας πλέι μέικερ με τέτοιο μέγεθος. Ήδη έγινε φέτος All Star, είναι πολύ προικισμένος από τη φύση και δουλεύει σκληρά. Αυτοί οι δύο είναι οι Ευρωπαίοι που πλησιάζουν περισσότερο στον Νοβίτσκι, αλλά το να τον ξεπεράσουν θα είναι πολύ δύσκολο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…