Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Η προαναγγελία της “μάχης” του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια (vid)

Η προαναγγελία της “μάχης” του Παναθηναϊκού στη Βιτόρια (vid)

nick calathes adam hanga panathinaikos baskonia

nick-calathes-adam-hanga-panathinaikos-baskonia

Στη Βιτόρια βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναϊκού, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς απέναντι στη Μπασκόνια (σήμερα, 22:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, με φόντο τη διεκδίκηση του πλεονεκτήματος της έδρας στα πλέι-οφς. Η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα απόψε, με το ισπανικό κανάλι VTV Gasteiz να δημιουργεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προαναγγελία για την αποψινή “μάχη”.

Δείτε τα πλάνα από την άφιξη των “πρασίνων” στην ισπανική πόλη, την ανάλυση των παραμέτρων που θα καθορίσουν την έκβαση του αγώνα αλλά και τις δηλώσεις των επικείμενων πρωταγωνιστών, όπως των προπονητών των δύο ομάδων, του Ντιμίτρις Νίκολς αλλά και του Άνταμ Χάνγκα. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστικό, με την άποψη αυτή να αντικατοπτρίζεται και στα λεγόμενα των παικτών.

“Ο Παναθηναϊκός παίζει πραγματικά καλά. Πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατανοούν καλύτερα τη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ. Τον γνωρίζουμε καλά. Είναι ένας κόουτς που προετοιμάζει καλά τις ομάδες του πριν από τους αγώνες ενώ είναι εξαιρετικός στο κομμάτι του scouting. Το κατάλαβα στα προηγούμενα παιχνίδια ότι η ομάδα του κατανοεί ό,τι ζητάει ο προπονητής της. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ. Είναι μια κλασική ομάδα επιπέδου EuroLeague που έχει την εμπειρία κι έχει δυο παίκτες που ξέρουν πως να νικήσουν εδώ”, τόνισε ο προπονητής των Βάσκων, Σίτο Αλόνσο.

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέφερε: “Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Όλες οι ομάδες έχουν τις ευκαιρίες τους. Έχουν απομείνει τρεις αγώνες. Δεν είναι πολλοί όμως όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ένα σπουδαίο ματς για τις δυο ομάδες. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Θυμάμαι τα πάντα σε αυτό το γήπεδο. Την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ ήταν στα ημιτελικά της ACB. Όλα είναι ιστορία πια. Έχουμε μπροστά μας νέες καταστάσεις”.

Ο Άνταμ Χάνγκα ανέφερε εκ μέρους των παικτών της Μπασκόνια: “Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα. Έχει πραγματικά καλούς παίκτες ενώ ξέρουμε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Μάικ Τζέιμς έχουν ένα πραγματικά σπέσιαλ παιχνίδι μπροστά τους. Επιστρέφουν και παίζουν σαν στο σπίτι τους, επομένως πρέπει να τους περιορίσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε τέσσερις σερί νίκες στην EuroLeague και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα playoffs. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι”.

Ο Ντιμίτρις Νίκολς τόνισε από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού: “Είναι ένα σπουδαίο ματς και για τις δυο ομάδες. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και ότι έχουμε μπροστά μας μια μάχη. Θα παλέψουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο παρκέ”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jfrtDEaeZ1Q]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Γενική είσοδος 7 ευρώ στο Παναθηναικός- Προμηθέας

Γενική είσοδος 7 ευρώ για το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Προμηθέα. Μετά τον χθεσινό …