Κεντρική Απόλλων Π. “Η παρουσία και στήριξη του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχεια”

“Η παρουσία και στήριξη του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχεια”

apollon patrwn

O Απόλλων Πατρών ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 6771, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με την διοίκηση των “μελανόλευκων” να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία ευχαριστεί τον κόσμο για την υποστήριξή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με πίστη, ζέση και θέληση ο φίλαθλος κόσμος του Απόλλωνα στήριξε σε ακόμη ένα, εκτός έδρας, παιχνίδι την ομάδα μας, αποδεικνύοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Όλον αυτόν τον κόσμο που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό του Απόλλωνα, στηρίζοντάς τον στις καλές και στις κακές του στιγμές, επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημόσια η διοίκηση της ΚΑΕ, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα με την ένθερμη υποστήριξη του φίλαθλου κόσμου θα καταστεί και πάλι ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια.

Η απογοήτευση της ήττας αντικαθίσταται πολύ γρήγορα με το πείσμα για τη νίκη για αυτό και σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που ο Απόλλων Carna δίνει “μάχη” για να κρατηθεί στην Basket League η παρουσία και στήριξη του κόσμου είναι η κινητήριος δύναμη για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που πρέπει να βρει τον κόσμο του Απόλλωνα και την ομάδα μας ενωμένους σαν μία “γροθιά” προκειμένου να αλλάξει η αρνητική ψυχολογία και να αναστραφεί το κλίμα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Φαβορί ο Κουταλιανός, στα υπόψιν ο Μπρατσιάκος

Φαβορί για να αποτελέσει το διάδοχο του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία του Απόλλ…