Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική”

“Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

Το Ρέθυμνο θα αντιμετωπίσει στο “Μελίνα Μερκούρη” την Κύμη (04/03, 17:00), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, για τον κόσμο αλλά για την νίκη που χρειάζεται η κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Καμπερίδης:
“Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μας. Ξεκινώντας από το ματς της περασμένης αγωνιστικής, για ακόμη μία φορά μείναμε μακριά από τα θετικά αποτελέσματα σε εκτός έδρας αγώνα. Δεν καταφέραμε να σπάσουμε την κατάρα μακριά από την έδρα μας και πλέον το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Κύμη είναι “τελικός“. Είναι το τελευταίο ματς στο “Μελίνα Μερκούρη” που είναι θεωρητικά στα μέτρα μας, καθώς ακολουθούν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Αυτό σημαίνει πως η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε μία θέση στην 8άδα και από κει και πέρα να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε, αφού σύμφωνα με το νέο κανονισμό διεξαγωγής των πλέι οφ σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, πλέον απειλούμαστε από αρκετές ομάδες οι οποίες περιμένουν με την σειρά τους να προκριθούν στην επόμενη φάση, αλλά αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στα δικά μας χέρια.

Βέβαια σε κάθε αγώνα που διεξάγεται στο “Μελίνα Μερκούρη” η ομάδα μας είναι το φαβορί και αυτό θα πρέπει να αποδείξουμε και αύριο. Η Κύμη χρειάζεται τους βαθμούς και προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί της Λευκάδας αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να καταφέρουμε να φύγουμε νικητές. Φυσικά όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και αύριο χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος είμαι σίγουρος πως θα βρίσκεται εκεί για να μας δώσει την δική του ενέργεια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …