Κεντρική Διεθνή Η μεγάλη “μάχη” του Παναθηναϊκού στις οθόνες σας!

Η μεγάλη “μάχη” του Παναθηναϊκού στις οθόνες σας!

apaoreal

apaorealΤέσσερα ματς της Euroleague θα γίνουν την Πέμπτη και ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας θα γίνει στο “Νίκος Γκάλης” με τους “πράσινους” να θέλουν την νίκη μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Νταρουσάφακα και Ζαλγκίρις. Η “Βασίλισσα”, που επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα, θέλει το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα.

Zωντανά όλα τα ματς με τις καλύτερες αποδόσεις από την 2winbet.gr

Το συγκεκριμένο σπουδαίο ματς οι πελάτες της 2winbet.gr θα έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με LIVE STREAMING! Φυσικά θα υπάρχουν οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς τόσο στον αγώνα του Παναθηναϊκού, όσο και στα υπόλοιπα ματς!

Το live betting θα προσφέρει διάφορες δυνατότητες για κέρδη, με τους πελάτες της 2winbet.gr να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να κάνουν… καλά πονταρίσματα με τις πολλές στοιχηματικές επιλογές που θα προσφερθούν.

Στα υπόλοιπα ματς η Εφές με ρεκόρ 13-12 στην Euroleague θα προσπαθήσει να επιβληθεί της Μακάμπι που έχει ρεκόρ 9-16. Η Αρμάνι Μιλάνο (7-18), που έχει τέσσερις σερί ήττες, θα υποδεχτεί τον Ερυθρό Αστέρα (14-11) και η Μπάμπεργκ στην Γερμανία (9-16) θα “μονομαχήσει” με την Φενέρ (16-9).

Tα ματς της Euroleague που θα μεταδοθούν ζωντανά από την 2winbet.gr την Πέμπτη:

– Εφές-Μακάμπι Τελ Αβίβ

– Παναθηναϊκός-Ρεάλ

– Αρμάνι Μιλάνο-Ερυθρός Αστέρας

– Μπάμπεργκ-Φενέρ

Η μεγάλη προσφορά της 2winbet.gr στους πελάτες της

Πέρα από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς αλλά και τα Live Streaming σε διάφορες διοργανώσεις (και εκτός μπάσκετ), εφόσον είστε πελάτης της, η 2winbet.gr σας δίνει την δυνατότητα να ποντάρετε σε Free Quiz και να κερδίσετε. Δηλαδή, δίχως κατάθεση χρημάτων στα στοιχήματα σας μπορείτε να έχετε κέρδη!

Η σχετική αναφορά της 2winbet.gr για την συγκεκριμένη προσφορά στους πελάτες της:

“Η 2winbet σας προσφέρει Free Κουίζ.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας 3 τύπους εξπρές δελτίου, που περιέχουν 6, 8 ή 10 γεγονότα.

Εάν ο πελάτης μαντέψει σωστά 6 από τα 6 γεγονότα κερδίζει 10€, 8 από τα 8 γεγονότα κερδίζει 20€ και αν βρει 10 από τα 10 γεγονότα κερδίζει 30€. Το κερδισμένο ποσό θα πιστώνεται στον πελάτη εντός 5 ημερών από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν και τα 3 εξπρές δελτία της ημέρας”.

Όλη η Euroleague (μεταξύ άλλων αγώνων και το ματς Παναθηναϊκός-Ρεάλ) αλλά και όλο το NBA θα προσφερθεί από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς και με LIVE STREAMING!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…