Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Η κατάλληλη στιγμή για το σημαντικό “διπλό” μας”

“Η κατάλληλη στιγμή για το σημαντικό “διπλό” μας”

pascual

pascual

Ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το νικηφόρο ματς απέναντι στην Αρμάνι αναφέρθηκε στους χαμένους αιφνιδιασμούς και καρφώματα της ομάδας του, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως απέναντι στην Μπασκόνια είναι η στιγμή για τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη των “πρασίνων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

Για την αναμέτρηση με την Αρμάνι: “Ήταν ένα παράξενο ματς, αλλά στην επίθεση δεν παίξαμε πολύ καλά. Όταν βλέπεις στη στατιστική ότι σκοράραμε 74 πόντους θεωρείς ότι δεν ήταν αρκετοί, ενώ χάσαμε πολλούς αιφνιδιασμούς, ενώ δεν θυμάμαι πόσα πολλά καρφώματα χάσαμε. Επίσης δεν σκοράραμε σε αρκετά ελεύθερα σουτ. Μερικές φορές ότι δεν έπαιξες καλά, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να γυρίσεις γρήγορα σελίδα. Να κρατήσεις το θετικό ότι η ομάδα δούλεψε και να προετοιμαστείς για την Μπασκόνια όπου παίζουμε σε 48 ώρες”.

Για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Μπασκόνια: “Το κλειδί του αντιπάλου είναι όταν έχουν Χάνγκα και Σενγκέλια ταυτόχρονα. Ο Σενγκέλια τραυματίστηκε και μειώθηκε ο χρόνος τους μαζί. Αφού τον έχουν έτοιμο είναι διαφορετική ομάδα. Αυτοί οι δύο μαζί με τον Τίλι έχουν βρει ισορροπία. Τρέχουν στο ανοικτό γήπεδο, είναι καλοί στα ριμπάουντ, καλοί στο physical game. Βελτιώνονται συνεχώς, έχουν έναν εξαιρετικό πλέι μέικερ. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι η στιγμή να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας”.

Για την συνύπαρξη των Καλάθη και Τζέιμς: “Σε καμία περίπτωση δεν αποφεύγω να τους βάζω μαζί και θα παίξουν μαζί. Προσπαθώ να κρατώ ισορροπία. Προπονούνται μαζί και μου αρέσει να τους βλέπω μαζί. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, υπάρχουν διαφορετικές μεταβλητές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…