Κεντρική NBA Η ιστορική επίδοση του Άντονι Ντέιβις (vid)
NBA

Η ιστορική επίδοση του Άντονι Ντέιβις (vid)

anthony davis hornets pelicans

anthony-davis-hornets-pelicans

Το “πάντρεμα” των Άντονι Ντείβις και ΝτεΜάρκους Κάζινς “ταρακούνησε” τα νερά του ΝΒΑ τη στιγμή της ανακοίνωσής της αλλά εντός του παρκέ, το πείραμα δεν έχει αποδώσει μέχρι στιγμής. Οι διαστάσεις του γηπέδου φαντάζουν πολύ μικρές, ώστε να χωρέσουν αποτελεσματικά και τους δύο, οπότε ο Ντέιβις αποφάσισε να κάνει ένα πρωτοφανές take-over, παίρνοντας πάνω του το ματς και “διέλυσε” τους Σάρλοτ Χόρνετς, με 46 πόντους και 21 ριμπάουντ!

Ανήμερα των 24ων γενεθλίων του, ο “Brow” πραγματοποίησε μια από τις πιο κυρίαρχες εμφανίσεις της ζωής του, έχοντας απίθανα ποσοστά (14/26 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 4/5 βολές), με φοβερή παρουσία τόσο στην 4η περίοδο (15 πόντοι), όσο και στην παράταση (9 πόντοι). Με την άνεση πρωτοκλασάτου σουτέρ, ευστόχησε σε 3 σερί τρίποντα στο τελευταίο δωδεκάλεπτο. Έστειλε σχεδόν μόνος του το ματς στην παράταση και φυσικά άφησε το στίγμα του και στο έξτρα πεντάλεπτο, με τρομερά τελειώματα κοντά στο καλάθι.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gqL6dkXQ2eM]

Αυτό ήταν το 3ο παιχνίδι στην καριέρα του Ντέιβις με +40 πόντους και +20 ριμπάουντ, τα οποία είναι τα περισσότερα από έναν παίκτη τα τελευταία 30 χρόνια, πίσω από τα 4 του Σακίλ Ο’Νιλ! Ακόνη, έγινε ο 3ος παίκτης που ολοκλήρωσε ένα ματς με τα στατιστικά αυτά, δίχως να κάνει λάθος, μετά τους Ο’Νιλ και Μόουζες Μαλόουν!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…