Κεντρική NBA “Γράφει” ιστορία ο Καρλ-Άντονι Τάουνς! (vid)
NBA

“Γράφει” ιστορία ο Καρλ-Άντονι Τάουνς! (vid)

karl anthony towns timberwolves

karl-anthony-towns-timberwolves

Ο Καρλ-Άντονι Τάουνς συνεχίζει να αποδεικνύει ότι βρίσκεται ήδη στην ελίτ του NBA, όντας ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, σε ό,τι αφορά τους παίκτες κάτω των 21 ετών. Τα απίθανα κατορθώματά του τον τελευταίο καιρό έχουν οδηγήσει τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς μόλις 2.5 παιχνίδια μακριά από την 8η θέση της Δύσης, με 5 νίκες στα τελευταία 7 ματς. Ο “KAT” δεν είναι απλά ο πρωταγωνιστής των “λύκων” αλλά καταγράφει σπανιότατες επιδόσεις, οι οποίες έχουν και ιστορικές προεκτάσεις.

Ο Τάουνς “κατάπιε” τη φροντ-λάιν των Λος Άντζελες Κλίπερς χθες, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 29 πόντους (14/21 σουτ), 14 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 34 λεπτά συμμετοχής. Τα έβαλε στα “ίσια” στη “μάχη” των αιθέρων με τον 3ο κορυφαίο ριμπάουντερ του πρωταθλήματος, ΝτιΆντρε Τζόρνταν, τελειώνοντας πολλές φάσεις πάνω από τη στεφάνη. Ακόμη, έκανε επίδειξη της τεχνικής του, με περίτεχνα τελειώματα γύρω από το καλάθι ενώ σκόραρε και με σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=HVcbjoJcNfg]

Με την επίδοση αυτή, ο Τάουνς έγινε ο πρώτος παίκτης μετά από 27 χρόνια και τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ, που σκοράρει τουλάχιστον 20 πόντους και μαζεύει τουλάχιστον 14 ριμπάουντ σε 7 σερί ματς! Παρά το γεγονός ότι έχουν “παρελάσει” πολλοί σούπερ-σταρ από τη θέση του σέντερ την τελευταία 25ετία, ουδείς κατόρθωσε να πετύχει αυτό που ο “KAT” έχει κάνει μόλις στη 2η σεζόν του στο πρωτάθλημα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…