Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γκριν: “Έτοιμοι και σοβαροί με το Λαύριο”

Γκριν: “Έτοιμοι και σοβαροί με το Λαύριο”

erick green olympiakos

erick-green-olympiakos

Τον τρόπο που πρέπει ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει το Λαύριο ανέφερε ο Έρικ Γκριν, μιλώντας ταυτόχρονα για το προηγούμενο παιχνίδι των ερυθρόλευκων κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και για το επόμενο με τη Νταρουσάφακα στο ΣΕΦ.

Όλα όσα έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
“Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά! Εύχομαι καλό μήνα σε όλους, καλή Άνοιξη! Η στιγμή που περιμέναμε έφτασε για εμάς μιας και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Την Πέμπτη πετύχαμε σπουδαία νίκη απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι όχι μόνο απέναντι στο Λαύριο, αλλά όλο τον Μάρτιο που είναι ένας μήνας γεμάτος μεγάλα παιχνίδια σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα.

Ξέρουμε πως το Λαύριο διαθέτει μια αξιόμαχη ομάδα, αλλά γνωρίζουμε πως εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα ορίσουμε στο απόλυτο την τύχη του παιχνιδιού. Πρέπει, για άλλο ένα ματς, να παίξουμε σπουδαία άμυνα, για εμάς όλα αρχίζουν από την άμυνα. Μέσω της άμυνας μας θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο για εμάς είναι πως επιστρέφουμε, μετά από καιρό, στο σπίτι μας και θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Ξέρουμε ότι οι φίλοι της ομάδας μας έχουν στο μυαλό τους την αναμέτρηση με τη Νταρουσάφακα, αλλά αυτό το ματς μπορεί να περιμένει. Το Λαύριο αξίζει την προσοχή και τον σεβασμό μας, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί για το ματς με το Λαύριο και μετά θα σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…