Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γκιστ: “Μου άρεσε που γύρισα στο παρκέ”

Γκιστ: “Μου άρεσε που γύρισα στο παρκέ”

gist

gist

Τα συναισθήματα του για το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε εξέφρασε ο Τζέιμς Γκιστ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως έχουν πολύ καλή ομάδα και πως του έλειψε να παίζει μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Νιώθω καλά, έχω ενέργεια, επέστρεψα. Ήταν τέσσερις δύσκολοι μήνες, μου έλειψε να παίζω μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Μου άρεσε που γύρισα στο παρκέ, ένιωθα την ενέργεια, είχα την στήριξη όλων. Δεν έχει σημασία αν θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Παίξαμε με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως με την ΤΣΣΚΑ με νέο προπονητή και χάσαμε για 3 πόντους. Χάσαμε στην Ρεάλ ενώ ήμασταν καλοί. Ήταν τα ματς που τραυματίστηκα.

Μερικά μεγάλα καλάθια ήταν τα κλειδιά απόψε. Η Ρεάλ είναι στην κορυφή της Ευρώπης αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο Αμερικανός στην κάμερα της ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

“Έχουμε πολύ καλή ομάδα και εμείς, πρέπει να το πιστέψουμε. Προσωπικά, το βλέπω μέρα με την μέρα, είναι το δεύτερο ματς μετά την επιστροφή μου. Θέλω να γίνω καλύτερος“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…