Κεντρική NBA Γιάννης: “Αν έπαιζε ο Πάρκερ, θα ήμασταν σε άλλο επίπεδο” (vid)
NBA

Γιάννης: “Αν έπαιζε ο Πάρκερ, θα ήμασταν σε άλλο επίπεδο” (vid)

giannis antetokounmpo jabari parker milwaukee bucks

giannis-antetokounmpo-jabari-parker-milwaukee-bucks

Στην απουσία του Τζαμπάρι Πάρκερ και στη σπουδαιότητα που θα είχε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στα παρκέ στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν ερωτήθηκε για το αν οι παίκτες των Μπακς έχουν αρχίσει να “δένουν” μεταξύ τους στο παρκέ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του “Greek freak“: “Παίζουμε σε υψηλότερο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Ήταν τεράστιας σημασίας το γεγονός ότι επέστρεψε ο Κρις (Μίντλετον). Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι ο “JP” (Τζαμπάρι Πάρκερ) να ξαναγίνει υγιής και να μπει μαζί μας στο παρκέ. Ξέρω πως αν ο Πάρκερ έπαιζε, η ομάδα μας θα βρισκόταν σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο“.

Ακόμη, ο Γιάννης απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τις μελλοντικές του προσδοκίες και αν προσδοκά να δει τον εαυτό του στους τελικούς του NBA: “Ο σκοπός μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Θέλω να κάνω ένα βήμα μπροστά κάθε σεζόν. Αυτό σκέφτομαι εγώ και η ομάδα μου. Δεν θέλω να ασκήσω πίεση στον εαυτό μου και στους συμπαίκτες μου, λέγοντας ότι πρέπει να πάμε στους τελικούς ή ότι πρέπει να κερδίσουμε το “δακτυλίδι”. Αυτό που κάνουμε σίγουρα είναι ότι προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…