Κεντρική Basket League Άρης Γιάνκοβιτς: “To μυαλό μας στη Βιλερμπάν”

Γιάνκοβιτς: “To μυαλό μας στη Βιλερμπάν”

jankovic

jankovic

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως το μυαλό της ομάδας ήταν στον επαναληπτικό με τη Βιλερμπάν για το Basketball Champions League. Το ίδιο ανέφερε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο οποίος υπογράμμισε πως το ματς με τους Γάλλους είναι εκείνο που θα κρίνει την πορεία τους στη διοργάνωση.

Αναλυτικά:

“Είναι ένας αγώνας που θα κρίνει την πορεία μας σε μια διοργάνωση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να ανταποκριθούμε σε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής και να προκριθούμε. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

Στον πρώτο αγώνα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με δέκα πόντους, αλλά δεν προσέξαμε σε κάποιες λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα στην άμυνα όπου έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεκριμένοι. Πρέπει να προσεγγίσουμε καλύτερα στην άμυνα τους Νέλσον, Χοτζ οι οποίοι είναι πού ιδιαίτεροι παίκτες. Πρέπει επίσης να παίξουμε πιο ελεύθερα, να αφήσουμε το παιχνίδι να έρθει σε μας”.

Για την απουσία του Κάμινγκς: “Θέλαμε να σταθούμε όσο καλύτερα γινόταν. Από εκεί και πέρα, η απουσία ενός παίκτης δεν επηρεάζει τόσο πολύ την πορεία μιας ομάδας και το πώς θα παίξει. Το σημαντικότερο είναι να δίνουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό”.

Για τα συναισθήματα που νιώθει όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό: “Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζω είτε τον Παναθηναϊκό είτε τον Πανιώνιο γιατί είναι ομάδες στις οποίες πέρασα πολλά και δέθηκα συναισθηματικά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…