Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Για το πρώτο “διπλό””

“Για το πρώτο “διπλό””

kymi sigounas

kymi-sigounas

Η Κύμη αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον του ΠΑΟΚ (18/03, 17:00), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα να δηλώνει στο blog του ΕΣΑΚΕ ότι η ομάδα του πάει για το πρώτο διπλό.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας:
“Γεια σας φίλοι μου! Δεν μπορώ να σας περιγράψω το πόσο περήφανος νιώθω αυτήν την στιγμή για όλη την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης SeaJets! Ο λόγος είναι γιατί όλα όσα σας γράφω τόσο καιρό, όλες αυτές τις εβδομάδες που είμαστε μαζί, στο παιχνίδι εναντίον του Κολοσσού αποτυπώθηκαν στο παρκέ. Δεν είναι ότι κάναμε απλά μια μεγάλη νίκη. Είναι ο χαρακτήρας που δείξαμε, βγαίνοντας πιο δυνατοί περνώντας μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Μάθαμε από τα λάθη μας, μείναμε ενωμένοι και δουλέψαμε πολύ σκληρά, δείχνοντας τον επαγγελματισμό μας. Με αυτόν τον τρόπο καταφέραμε να κάνουμε μια σπουδαία νίκη, που μας δίνει τεράστια βαθμολογική ανάσα και μας φέρνει πολύ κοντά στην παραμονή μας στην Basket League. Η Κύμη SeaJets θα παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια της Α1,γιατί εκεί της αξίζει να βρίσκεται!

Επιπλέον πιστεύω ότι αποδείξαμε σε όλους πως η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική. Θεωρώ ότι η πίστη στην ομάδα και το να βάζεις το εγώ κάτω από το εμείς, είναι ένα πλάνο που οποίος το ακολούθησε ποτέ δεν έχασε!

Η εβδομάδα μας παρ’ όλα αυτά ήταν πολύ δύσκολη και κοπιαστική. Δεν σημαίνει πως με μια νίκη μπορείς να χαλαρώσεις. Οι δυνατές προπονήσεις συνεχίζονται και οι απαιτήσεις είναι πολλές. Όπως και πριν από το ματς με την Ρόδο έτσι και τώρα , μεσοβδόμαδα παίξαμε ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον Δούκα. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεφύγουμε λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και να δουλέψουμε την τακτική μας σε αγωνιστικούς ρυθμούς, προετοιμάζοντας τους εαυτούς μας για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ένα ματς που πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το κερδίσουμε. Έχουμε μελετήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου και θεωρώ πως εάν είμαστε συγκεντρωμένοι κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού, προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουμε αποφασίσει να ακολουθήσουμε και πάνω από όλα αν δείξουμε το πάθος, την ενέργεια, την θέληση και την μαχητικότητα στην άμυνα όπως με τον Κολοσσό, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κάνουμε το πρώτο μας διπλό.

Τελειώνοντας, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον φίλαθλο κόσμο μας, που αναμφίβολα έχει κερδίσει τον απόλυτο σεβασμό και την εκτίμηση όλων. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο ματς με τον Κολοσσό, όχι απλά μας βοήθησε, αλλά μπορώ να πω πως είχε ένα τεράστιο μερίδιο στην επίτευξη της νίκης.

Το ευχαριστώ μας είναι λίγο μπροστά σε όσα κάνετε για εμάς. Εμείς από την μεριά μας θα παλεύουμε κάθε φορά με τον ίδιο ζήλο. Άλλωστε όλοι μαζί φέραμε την ομάδα στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ελλάδας και όλοι μαζί πρέπει να την κρατήσουμε σε αυτό! Είμαστε τυχεροί που στέκεστε στο πλευρό μας!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …