Κεντρική Τελευταία νέα Φιλανθρωπικός αγώνας και τιμητικές πλακέτες σε Σ.Π.Α.Κ.Ε.-Πανανικολάου

Φιλανθρωπικός αγώνας και τιμητικές πλακέτες σε Σ.Π.Α.Κ.Ε.-Πανανικολάου

apap

apapΈνα πολύ ωραίο παιχνίδι για ιερό σκοπό (για φιλανθρωπικούς λόγους), θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (2/4) στο κλειστό του Αγίου Θωμά (ο αγώνας θα “στηριχτεί” από την εταιρία “Ελληνικός Χρυσός” που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του παιχνιδιού).

Θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και της ομάδας μπάσκετ της εταιρείας “ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ” η οποία πήρε την πρωτοβουλία να γίνει αυτή η εκδήλωση. Μάλιστα στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού, από την εταιρία “ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ” θα τιμηθεί ο Σύλλογος Παλαίμαχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) και η τιμητική πλακέτα θα δοθεί στον πρόεδρο αυτού, τον Μιχάλη Κυρίτση.

spake-ellinikos-hrysosΕπίσης θα δοθεί τιμητική πλακέτα και στον Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος έχει παίξει σε σπουδαίους συλλόγους ενώ υπηρέτησε και την Εθνική Ελλάδας. Ο ίδιος την Κυριακή θα βραβευτεί για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ ενώ θα προβληθεί video στο οποίο θα “παίζουν” στιγμές από την εποχή που ήταν παίκτης.

Το ebasket.gr παρακάτω σας παρουσιάζει τις τιμητικές πλακέτες που θα δοθούν στον Σ.Π.Α.Κ.Ε. και στον Παπανικολάου. Θυμίζουμε ότι η φιλανθρωπική εκδήλωση (ξεκινά στις 12.00) που θα γίνει την Κυριακή (2/4) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έχει ως σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα που θα διατεθούν στο Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράς Μονής Δουραχάνης Ιωαννίνων, στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο Γενικό Νοσοκομείο Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να αφήσουν τη δωρεά τους που σίγουρα θα έχει μεγάλη αξία για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και πρέπει να βοηθηθούν.

apapanikolaoyaspakeΗ πρόσκληση για το παιχνίδι

prosklisi

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …