Κεντρική Basket League ΑΕΚ “‘Έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό”

“‘Έτοιμοι κόντρα στον Ολυμπιακό”

mauroeidis aek

mauroeidis-aek

Η ΑΕΚ πρέπει να τα δώσει όλα απέναντι στον Ολυμπιακό, ώστε να πετύχει μια μεγάλη νίκη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Μαυρεοειδής. Η “Ένωση” φιλοξενεί τους “ερυθρόλευκους” και ο Έλληνας σέντερ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση (14/03, 19:00) για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς η Ευρώπη τελείωσε για μας νομίζω κάπως άδοξα. Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάμε ακόμα πιο μακρυά και να περάσουμε τη Μονακό. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο ελληνικό Πρωτάθλημα και στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ένα μεγάλο ματς και ταυτόχρονα πολύ δύσκολο, καθώς ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις top ομάδες τις Ευρώπης.

Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την αλλαγή που έγινε με τον προπονητή και να συγκεντρωθούμε για το αυριανό ματς. Σίγουρα μπορεί για κάποιους να είναι λίγο περίεργη η κατάσταση αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί και να δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για ένα καλό αποτέλεσμα.

Ξέρουμε τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα που έχει ο αντίπαλος μας. Τα δουλέψαμε μαζί με τον προπονητή στο διάστημα που είχαμε για να προετοιμαστούμε και πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Όπως είπα και πριν πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου ίσως να πετύχουμε μία μεγάλη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…