Κεντρική Basket League ΑΕΚ Εσωκομματική κόντρα στην ΑΕΚ

Εσωκομματική κόντρα στην ΑΕΚ

kakiouzis-karamanlis

Ο Μιχάλης Κακιούζης δεν συνυπήρξε στην ΑΕΚ με τον Μπάμπη Καραμανλή, οπότε… προσωπικά δεν πρέπει να έχουν. Κι όμως, ο πρώην πρόεδρος της “Ένωσης” επιτέθηκε -μέσα από το προσωπικό του μπλογκ- στον διεθνή παίκτη, με αφορμή την ανάρτηση του τελευταίου στο facebook και την άποψη που διατύπωσε για τη γερασμένη ηγεσία του ΕΣΑΚΕ. Μάλιστα, ο κ. Καραμανλής χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις, του τύπου “βαθιά νυχτωμένος“!

Η πλειονότητα των παικτών είναι σαν τα παιδιά, κακομαθημένα” υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και συμπλήρωσε: “Έβγαλαν ζεστό χρήμα από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι διοικούσαν το μπάσκετ“. Προφανώς εδώ προσπάθησε να βγάλει τον καημό του, για όσα χρήματα ξόδεψε αυτός, τις μέρες που ήταν στην “Ένωση“.

Στην προσπάθειά του να στηρίξει (;) την ηγεσία της ΕΟΚ, ανακάτεψε τον Νίκο Γκάλη, ενώ αποκάλεσε “μυαλοπώλη” τον Κακιούζη (έτσι κατά την άποψή του θα τον έλεγε ο Γιάννης Φιλίππου!

Ένας άνθρωπος που δεν έχει βγει στην αγορά να δουλέψει, που δεν έχει διαχειριστεί ούτε περίπτερο, που έχει μάθει να πηγαίνει το καφέ το πρωί και να προπονείται το απόγευμα, μπορεί να διοικήσει;” υποστήριξε και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε την άποψη του ΠΣΑΚ (υπάρχει;) επ’ αυτού. Για να καταλήξει πως “όπως αν είσαι μεγάλος παίκτης δεν μπορείς να γίνει και μεγάλος προπονητής, έτσι κι αν είσαι μεγάλος αθλητής δεν σημαίνει ότι θα επιτύχεις στο επιχειρηματικό χώρο“.

Παίκτης και αθλητής είναι το ίδιο πράγμα (εντάξει, ο άνθρωπος δεν είναι δημοσιογράφος, την προσπάθειά του κάνει), αλλά υπάρχουν πάμπολλα παραδείγματα παικτών, που και καλοί παίκτες ήταν, και σπουδαίοι προπονητές έγιναν (και συνεχίζουν να γίνονται), ακόμα δε περισσότερα παραδείγματα πρώην μεγάλων αθλητών, που έγιναν (και συνεχίζουν να γίνονται) σπουδαίοι παράγοντες.

Αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι πως ο Μιχάλης Κακιούζης ανήκει στο διοικητικό σταφ της ΑΕΚ. Έχουμε… ενδο-αεκτζίδικη κόντρα; Θα δείξει…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Α2: LIVE η εξέλιξη των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής

Παρακολουθήστε LIVE τις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.     …