Κεντρική Ασίστ Shadow Επόμενος σταθμός, Εθνική

Επόμενος σταθμός, Εθνική

maragkidis marousi

maragkidis-marousi

Είναι -με απόσταση- πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος U22, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Το σημαντικό είναι πως ο Νίκος Μαραγκίδης έχει πέσει μόνο μια φορά κάτω από τους 20 πόντους και σ’ όλες τις άλλες εμφανίσεις του πετυχαίνει 20+ πόντους. Πώς το κάνει, δεν γνωρίζουμε, όμως και κόντρα στον Αρίωνα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, οδηγώντας τη Νίκη Αμαρουσίου στο 64-59.

Ο Μαραγκίδης, που σταμάτησε στους 27 πόντους, είχε προσαρμοσμένη όλη την αντίπαλη άμυνα πάνω του, αλλά αυτό δεν τον δυσκόλεψε να παραμείνει στα συνήθη υψηλά του στάνταρ. Πλέον δεν χτυπά απλά την πόρτα της αντίστοιχης “μικρήςΕθνικής, αλλά θα πρέπει να ξεκινά από αυτόν η… κλήση.

Η ομάδα του κόουτς Αναστασίου, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, εξακολουθεί να διεκδικεί την πρόκριση στο αντίστοιχο φάιναλ φορ. Κι αυτό είναι κυρίως έργο Μαραγκίδη, ο οποίος πετυχαίνει σε κάθε αγώνα σχεδόν τους μισούς πόντους της Νίκης.

Διαιτητές: Τσολάκος – Αθανασόπουλος.
Τα δεκάλεπτα: 21-18, 25-29, 39-48, 59-64.
ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αβραμίδης): Κοντογιάννης 2, Κατσίκερος 7, Αντύπας 12 (2), Δημητρακόπουλος 13 (1), Δερμάνης 11 (1), Λαουρδέκης 14 (2), Κωτσόπουλος, Κωστένογλου.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Αραπάι, Τσέκενης, Κυριακού 4, Σιδέρης 10, Μαραγκίδης 27, Τσολακόπουλος 6, Ευαγγελούλης 3, Χοτζαλάρι 10 (1), Καντάς 5 (1).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…