Κεντρική Basket League Άρης Επιβεβαίωση eBasket.gr! Παρελθόν κι επίσημα ο Τζένκινς

Επιβεβαίωση eBasket.gr! Παρελθόν κι επίσημα ο Τζένκινς

jenkins aris1

jenkins-aris1

Το γράψαμε; Ισχύει!
Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί κι επίσημα ο Μίκαελ Τζένκινς. Οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους, με τους “κιτρινόμαυρους” να εύχονται στον Αμερικανό γκαρντ καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Στην Ελλάδα υπάρχει το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, στις ΗΠΑ οι Μπακς του Αντετοκούνμπο θέλουν το 7X7 στο ματς με τους Γκρίζλις… Οι πελάτες της 2winbet.gr θα έχουν τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς για όλα τα παιχνίδια και LIVE STREAMING για το ΝΒΑ!

Το eBasket.gr είχε το αποκλειστικό ρεπορτάζ, το οποίο επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ, Michael Jenkins και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του”.

Το story του διαζυγίου

Από τον Άρη θεωρούν πως το τέλος της συνεργασίας με τον Τζένκινς ήταν ουσιαστικά μια “διευκόλυνση” για την ομάδα, δεδομένου πως οι “κίτρινοι” είχαν ενημερώσει την πλευρά του παίκτη να αναζητήσει άλλον σύλλογο. Αυτό γιατί δεν υπήρχε ικανοποίηση από τις εμφανίσεις του, με το ebasket.gr εδώ και καιρό να έχει αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα στο οποίο είχαμε τονίσει ότι είχε προκύψει από την… πιάτσα των ατζέντηδων.

Ο Τζένκινς “πάτησε” στο ότι υπήρχαν καθυστηρήσεις δύο μηνών στις πληρωμές, εκ των οποίων ο ένας ήταν το πρόστιμο που δέχτηκαν οι παίκτες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Θα υπάρχουν επαφές για να μην λυθεί το θέμα δικαστικά ενώ ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση γκαρντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…