Κεντρική NBA Επιστρέφει στους Γουόριορς ο Ματ Μπαρνς!
NBA

Επιστρέφει στους Γουόριορς ο Ματ Μπαρνς!

matt barnes warriors

matt-barnes-warriors

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στο αριστερό γόνατο, με το διάστημα της απουσίας του να μην έχει γνωστοποιηθεί ακόμη (αναλυτικά εδώ) “σκόρπισε” ανησυχία στο “στρατόπεδο” των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι, όμως, δεν έμειναν αδρανείς. Συγκεκριμένα, οι “πολεμιστές” κινήθηκαν άμεσα για την απόκτηση ενός φόργουορντ και, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ρεπορτάζ, αυτός είναι ο Ματ Μπαρνς!

 

Ο 37χρονος φόργουορντ αναμένεται να επιστρέψει στους Γουόριορς μετά από 9 χρόνια (2006-2008) υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, δείγμα της απαισιοδοξίας του Γκόλντεν Στέιτ σχετικά με την κατάσταση του Ντουράντ. Μάλιστα, οι “πολεμιστές” ήθελαν να εντάξουν τον Χοσέ Καλντερόν στο ρόστερ τους για φέτος αλλά αναμένεται να τον αποδεσμεύσουν εντός ολίγων ωρών, λόγω των νέων εξελίξεων.

 

Ο Μπαρνς θα δώσει την απαραίτητη ενέργεια στην άμυνα, την οποία χρειάζονται οι Γουόριορς αλλά και μια μικρή βοήθεια στο σκοράρισμα, καθώς έχει 7.6 πόντους ανά αγώνα σε 54 φέτος με τους Σακραμέντο Κινγκς. Η σκληράδα που διακατέχει το παιχνίδι του θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, ειδικά στα πλέι-οφς, εκεί όπου θα κληθεί να μαρκάρει μερικούς από τους κορυφαίους φόργουορντ του πλανήτη, σε περίπτωση μη επιστροφής του Ντουράντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…