Κεντρική Β' Εθνική Εμμανουηλίδης, ο ηγέτης!

Εμμανουηλίδης, ο ηγέτης!

emmanoulidis

emmanoulidis

Ο Βασίλης Εμμανουηλίδης χάρισε ακόμα μία νίκη στον Πρωτέα Βούλας. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Β’ Εθνικής “σκότωσε” την Κηφισιά πίσω από τη γραμμή του τρίποντου, με την ομάδα του Μάνου Μανουσέλη να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο προπονητής του θα ξενιτευτεί, μιας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ραγιάν του Κατάρ, με τον “μπόμπερ” του Πρωτέα να τονίζει πως άπαντες θα δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν για να κρατήσουν την ομάδα στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

“Στα 24 μου χρονιά φεύγοντας από τον Πανελευσινιάκο και την Β’ εθνική για μια παραπάνω κατηγορία πήγα στο Ηλυσιακό στην Α2. Εκεί με κοουτς Μανουσέλη από την προετοιμασία άρχισα να πνίγομαι να πελαγώνω να προσπαθώ να καταλάβω τι μου ζητάει ο προπονητής. Δυο χρόνιες στην Β’ εθνική 1ος σκόρερ της κατηγορίας και η μπάλα από το αριστερό στο δεξί και τώρα στην Α2 ένας προπονητής να ζητάει πράγματα που για μένα ήταν γαλλικά.

Τελειώνοντας την χρονιά η ομάδα βγήκε 3η στην Α2 παίζοντας πολύ κάλο μπάσκετ ενώ η χρονιά για μένα ήταν σοκαριστική. Όταν τελείωσε η χρονιά αν με ρώταγες την γνώμη μου για τον κόουτς Μάνο θα σου έλεγα ότι δεν θέλω να ξανά συνεργαστώ μαζί του είναι περίεργος δεν μπορώ να παίξω αυτό που μπορώ. Τώρα στα τελευταία μου μπασκετικά χρονιά που ξανά συνεργαστήκαμε και μπασκετικά πιο ώριμος καταλαβαίνω πόσο λάθος ήμουν τότε και πόσο λάθος έβλεπα το μπάσκετ. Ο κόουτς Μανουσέλης έχει τόσες πολλές γνώσεις για το άθλημά που αυτό που σου ζητάει είναι τόσο δύσκολο που αν καταφέρεις και παίξεις έστω και το 30% σίγουρα έχεις κερδίσει πολλά.

Κάποτε κόουτς με ρώτησες αν κάνεις κάτι λάθος εσύ και η ομάδα δεν κερδίζει και σου απάντησα ότι το μπάσκετ που μας ζητάς να παίξουμε είναι πολύ κάλο αλλά το επίπεδο μας (των παιχτών) είναι τόσο λίγο. Σου εύχομαι ολόψυχα καλή σου επιτυχία στο Κατάρ και να ξέρεις οι παίχτες εδώ θα δώσουμε όλο μας το είναι για να σώσουμε την ομάδα“, ήταν το μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …