Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Eμείς επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες”

“Eμείς επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες”

nikos pettas promitheas patras

nikos-pettas-promitheas-patras

O Προμηθέας Πατρών αγωνίζεται στο “Δημήτρης Τόφαλος” εναντίον της ΑΕΚ (04/03, 17:00), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Πέττα να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ και να δηλώνει πως η ομάδα του επιβάλλει τους δικούς της κανόνες όταν παίζει εντός έδρας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Πέττας:
“Την προηγούμενη αγωνιστική πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας εξασφαλίζει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τον πρώτο φετινό μας στόχο, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία και η οποία νίκη μας κάνει, παράλληλα, να αισθανόμαστε πολύ πιο αισιόδοξοι για την συνέχεια. Πλέον, η ομάδα μου έχει πιάσει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και έχει εξαιρετική ψυχολογία.

Το Σάββατο παίζουμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Όλοι γνωρίζουμε τη δυσκολία αυτού του παιχνιδιού, καθώς η ΑΕΚ διαθέτει παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας, αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή, όπως είναι ο Γιούρι Ζντοβτς.
Σεβόμαστε πολύ την ΑΕΚ σαν ομάδα, όμως μέσα στο γήπεδό μας, έχουμε αποδείξει πως εμείς επιβάλουμε τους δικούς μας κανόνες.

Είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και ελπίζω ότι ο κόσμος της Πάτρας θα γεμίσει το “Τόφαλος” και θα μας βοηθήσει για μια ακόμη φορά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…