Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Έχουμε δώσει όρκο τιμής”

“Έχουμε δώσει όρκο τιμής”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλων Πατρών αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας (18/03, 17:00), για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Βεργίνη να τονίζει στο blog του ΕΣΑΚΕ ότι όλοι μέσα στην ομάδα έχουν δώσει όρκο τιμής για τη νίκη.

Aναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Βεργίνης:
“Καλησπέρα σε όλους

Έχοντας στις αποσκευές θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα, ξεκινήσαμε για τη Λευκάδα, εκεί όπου αύριο δίνουμε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια μας για τη φετινή χρονιά. Παίζουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται στην τελευταία θέση όμως έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας, τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και να εστιάσουμε αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας.

Στη Λευκάδα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα και είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος θα διεκδικήσει τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε να επιβάλει το ρυθμό της.

Το μοναδικό αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι η νίκη, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξεκινώντας από την άμυνά μας να καταφέρουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο όμως, όλοι έχουμε δώσει “όρκο τιμής” για τη νίκη, καθώς γνωρίζουμε ότι φοράμε τη φανέλα ενός ιστορικού σωματείου που εκπροσωπεί την Πάτρα στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ.

Για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο μας, για τη Διοίκησή μας, αλλά και για το προπονητικό team, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγάλη “μάχη” και θέλουμε να φύγουμε νικητές για να μπορέσουμε στη συνέχεια να προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν.

Η παρουσία του κόσμου μας θα είναι και πάλι πάρα πολύ σημαντική ωστόσο ελπίζω αυτή τη φορά να τους ικανοποιήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί τους τον πρώτο μας διπλό για τη φετινή σεζόν.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…