Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Δύσκολο παιχνίδι στη Λευκάδα, κοιτάμε το ματς φάση φάση”

“Δύσκολο παιχνίδι στη Λευκάδα, κοιτάμε το ματς φάση φάση”

liapis

liapis

Ο Μιχάλης Λιάπης στο blog που διατηρεί στο site του ΕΣΑΚΕ έγραψε για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό την Καθαρά Δευτέρα, ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο απέναντι στην Λευκάδα. Τέλος σχολίασε και το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που έγινε πριν λίγες μέρες.

Αναλυτικά το blog:

“Γεια σας και πάλι, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περάσατε όμορφα, μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Εμείς, εκείνη την ημέρα δεν είχαμε ρεπό, καθώς δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο δυστυχώς χάσαμε. Σε γενικές γραμμές δεν νομίζω πως ήμασταν κακοί σ’ αυτό το παιχνίδι, αλλά μας κόστισε πολύ το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως και στο ματς με τον Ολυμπιακό ήμασταν κοντά, αλλά όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου και κάνεις παιδαριώδη λάθη κόντρα σε ομάδες τόσο υψηλού επιπέδου, το πληρώνεις αυτό.

Τώρα, έχουμε δύσκολο παιχνίδι στη Λευκάδα. Είναι δύσκολο ματς, από την άποψη πως η Δόξα δεν έχει τίποτα να χάσει, οπότε η πίεση είναι σε εμάς. Εμείς έχουμε την πίεση για την εκτός έδρας νίκη, καθώς θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό, να έχουμε σωστές αποφάσεις και να μην βιαζόμαστε. Να κοιτάμε το παιχνίδι φάση με τη φάση μέχρι το τέλος.

Για το κλείσιμο, θα ήθελα να αναφερθώ σε κάτι που δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Με αφορμή το τραγικό συμβάν και το δυστύχημα στην εθνική οδό, όπου έχασαν τη ζωή τους συνάνθρωποί μας… Πριν φύγουμε, λοιπόν, από το σπίτι μας καλό θα ήταν να αφιερώναμε 2-3 λεπτά και να κάνουμε την προσευχή μας. Να προσευχόμαστε στον Θεό να έχει καλά εμάς, τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τους αντιπάλους, τους εχθρούς μας… Αυτό καλό θα μας κάνει, όχι κακό. Πρέπει να προσευχόμαστε. Τρανό παράδειγμα είναι ο σούπερ σταρ των Ουόριορς, Στεφ Κάρι. Παρά τις μεγάλες επιτυχίες που έχει και ό,τι έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, αναφέρεται πάντα στον Θεό και στην πίστη…”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…