Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Δείχνουμε αδυναμίες για να κάνουμε το επόμενο βήμα”

“Δείχνουμε αδυναμίες για να κάνουμε το επόμενο βήμα”

vaggelis-aggelou-pagkos-promitheas-patras

Ο Προμηθέας Πατρών ηττήθηκε εντός έδρας από το Ρέθυμνο με 8084, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να τονίζει πως η ομάδα του δείχνει αδυναμίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:
“Έγινε ένα περίεργο παιχνίδι. Δεν ανταποκριθήκαμε. Το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Ο αντίπαλός μας ήρθε με μια συγκεκριμένη τακτική και την επέβαλε πλήρως. Είδαμε πολλές καταστάσεις από το Ρέθυμνο στο ένας εναντίον ενός και πολλά τρίποντα. Προσπαθήσαμε μεν να αντεπεξέλθουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το θέλαμε πάρα πολύ, όμως αυτό ανέπτυξε προβλήματα στο παιχνίδι μας και φάνηκαν κάποια πράγματα όταν οι καταστάσεις στραβώνουν. Και η ήττα και η νίκη είναι θέμα παιχνιδιού.

Το θέμα είναι αν παίζεις μαζί στη νίκη και αν παίζεις μαζί στην ήττα. Δεν πρέπει να είσαι ούτε υπερβολικά απαισιόδοξος ούτε υπερβολικά αισιόδοξος. Παρότι πετύχαμε το στόχο της παραμονής, δείχνουμε αδυναμίες για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ο τρόπος παιχνιδιού του Ρεθύμνου ανέδειξε τη μη ομαδικότητά μας. Το μπάσκετ παράγει πολλά “εγώ“. Πρέπει με κάποιες συζητήσεις που θα κάνουμε να υπάρχει μια δέσμευση και στο “εμείς“.”

Ακόμα, ο Νώντας Παπαντωνίου, δήλωσε:
“Δυστυχώς το αποτέλεσμα που θέλαμε δεν ήρθε. Η αλήθεια είναι ότι το Ρέθυμνο άξιζε τη νίκη. Στο μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε το Λέμον. Είναι μια κακή ήττα για εμάς. Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Ο κόουτς έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Πετύχαμε μεν το δύσκολο στόχο της παραμονής, όμως τώρα που βάλαμε σαν δεύτερο στόχο να κάνουμε το βήμα παραπάνω δεν ήμασταν αντάξιοι των προσδοκιών. Δεν πιστεύω ότι θα ισοβαθμήσουμε με το Ρέθυμνο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τα πλέι οφ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας- Επαγγελματίες οι Μπαζίνας, Νεόφυτος και Λάγιος

Ο Προμηθέας Πάτρας έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τρεις παίκτες των Ακαδημιών του.  …