Κεντρική Elite League Διαμαντάκος: “Όλα θα παιχτούν κόντρα σε Καβάλα και ΓΣΛ”

Διαμαντάκος: “Όλα θα παιχτούν κόντρα σε Καβάλα και ΓΣΛ”

diamantakos

diamantakos

Ο Αρκαδικός πάλεψε σκληρά για το διπλό στην έδρα του Χολαργού, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε στο φινάλε. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου έχασε ακόμα ένα παιχνίδι στις λεπτομέρειες και πλέον είναι εξαιρετικό δύσκολο να βγει από τη ζώνη των πλέι άουτ, μιας κι ο Αμύντας έχει ξεφύγει αρκετά.

Ο προπονητής της ομάδας της Τρίπολης μίλησε για το παιχνίδι με τον Χολαργό, τονίζοντας πως οι κόποι της χρονιάς θα παιχτούν στα δύο επόμενα παιχνίδια με Καβάλα και ΓΣΛ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση του Αρκαδικού: “Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι στον πόντο. Αρκετοί ίσως να μην πίστευαν ότι μπορούμε να χτυπήσουμε αυτόν τον αγώνα, τα παιδιά όμως το είχαν πιστέψει. Για άλλο ένα παιχνίδι είναι κρίμα το γεγονός πως χάσαμε ξανά στις λεπτομέρειες. Αυτό έχει εξήγηση ωστόσο είναι κάτι που θα μελετήσουμε τις επόμενες ημέρες. Η εμφάνιση παρά την ήττα θα κάνει όλους τους παίχτες πιο δυνατούς για την συνέχεια που ακολουθεί. Πλέον στους δύο επόμενους αγώνες παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς”.

Για τον χαρακτήρα που έβγαλε ο Αρκαδικός στον αγώνα και αν αυτό μπορεί να βοηθήσει στην συνέχεια: “Αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Εμείς έχουμε μείνει μέχρι στιγμής στις καλές εμφανίσεις. Ξέραμε εξ’ αρχής ότι έχουμε δύσκολη αποστολή. Μπορεί σε αγωνιστικό επίπεδο να έχουμε κάνει υπερβάσεις αλλά χρειαζόμαστε αποτελέσματα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/play out

Το 2-1 έκανε ο Πανιώνιος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των play off/play out. Ο Πανιώνι…