Κεντρική Διεθνή “Δεν κερδίζεις τον Ολυμπιακό με 2/20 τρίποντα”

“Δεν κερδίζεις τον Ολυμπιακό με 2/20 τρίποντα”

david blat

david blat-

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη έδωσε ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε πως  δεν μπορείς να ανταγωνιστείς ομάδες σαν τους “ερυθρόλευκους” με 2/20 τρίποντα. Ο προπονητής της Νταρουσάφακα αναφέρθηκε και στην ένταση που υπήρξε με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Υπάρχουν παιχνίδια που κάνεις αρκετά για να μείνεις ανταγωνιστικός, να κερδίσεις, αλλά δεν κάνεις βασικά πράγματα σωστά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά, αλλά στο δεύτερο παίξαμε όσο χρειαζόταν για να κερδίσουμε. Είμασταν πίσω στο σκορ, αλλά είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Όταν παίζεις με καλύτερες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δεν μπορείς να τους ανταγωνιστείς με 2/20 τρίποντα. Πρέπει να βάλεις κάποια σουτ. Μειώσαμε τα λάθη, πήραμε παραπάνω ριμπάουντ, αλλά δεν βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πρέπει να βάλεις κάποια μεγάλα σουτ”, ανέφερε αρχικά ο κόουτς των Τούρκων.

Η άμυνα του Ολυμπιακού ή η επίθεση της Νταρουσάφακα οδήγησε το ματς εκεί;
“Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έπαιξε καλή άμυνα, αλλά στο δεύτερο είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Αλλά δεν τα βάλαμε. Αυτή είναι η αλήθεια”.

Στο τέλος του αγώνα υπήρχε μια μικρή διαμάχη με τον κόουτς Σφαιρόπουλο. Συνέβη κάτι εκεί;
“Δεν είστε από τη Βοστόνη και δεν ξέρετε τι σημαίνει διαμάχη. Αυτή ήταν μια συνομιλία αγάπης που είχα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο”.

Σκέφτεστε να επιστρέψετε ως κόουτς της εθνικής Ρωσίας;
“Κανείς δεν μου είπε να επιστρέψω στην εθνική Ρωσίας. Θα μπορούσα να μείνω, αλλά το διάλεξα εγώ. Δεν είναι καλή ιδέα να πατήσεις δυο φορές στο ίδιο νερό. Όλο αυτό που πέτυχα με την εθνική Ρωσίας ήταν επίτευγμα ζωής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…