Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί! Νίκη με Μπασκόνια”

“Δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί! Νίκη με Μπασκόνια”

bourousis tzeims panathinaikos

bourousis-tzeims-panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Βιτόρια, όπου αύριο (23/3) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Λίγο πριν την αναχώρηση της “πράσινης” αποστολής, ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για το παιχνίδι με τους Βασκούς κι αναφέρθηκε στο γεγονός πως επιστρέφει για πρώτη φορά σαν αντίπαλος στη Βιτόρια.

“Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, το παιχνίδι είναι ένας τελικός. Η Μπασκόνια είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλός και έχει δύσκολη έδρα. Όπως ήρθαν τα πράγματα έχουμε μία ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πάμε σε ένα γήπεδο όπου η Μπασκόνια παίζει με μεγάλη ένταση και ενέργεια και όπου ο κόσμος βοηθά πολύ την ομάδα. Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά τελευταία και έρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπάμπεργκ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι”, τόνισε ο Γιάννης Μπουρούσης και πρόσθεσε:

“Παίζει πάνω-κάτω το ίδιο μπάσκετ με πέρσι. Τρέχει πολύ στο γήπεδό της. Εμείς πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό και να τον κοντρολάρουμε, να παίξουμε πιο μυαλωμένα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού που θα είμαστε μπροστά ή κοντά στο σκορ. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε, η διαφορά σε αυτό το γήπεδο αλλάζει πολύ γρήγορα”.

Για το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα: “Έχω πολύ καλά αισθήματα απέναντι στην Μπασκόνια. Τους σέβομαι και με σέβονται, οι φίλαθλοι αγάπησαν και εμένα και όλη την ομάδα πέρσι. Από την πλευρά μου, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου και να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…