Κεντρική Elite League “Δεν έχουμε πετύχει τίποτα”

“Δεν έχουμε πετύχει τίποτα”

vlachos

vlachos

Ο Εθνικός υποδέχεται αύριο (18/3) τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Βαγγέλης Βλάχος φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, πριν από την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

“Αν κάνουμε το λάθος να μείνουμε στο τι πετύχαμε χθες, στο τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θα απογοητευτούμε με τη συνέχεια. Δεν έχουμε πετύχει τίποτα, η ομάδα ακόμα δεν έχει σωθεί μαθηματικά, πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε τους Μαχητές, για να αλλάξουμε στόχευση και να πούμε ότι έχει βγει το βασικό μας πλάνο” δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού, ο οποίος δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο στους παίκτες του να βγουν από το… πρόγραμμα.

“Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κάναμε καλές προπονήσεις, έχουν αλλάξει “τσιπάκι”, όμως η ομάδα μας έχει αρκετούς νέους και άπειρους αθλητές, που μπορεί να παρασυρθούν, γι’ αυτό και ο αυριανός αγώνας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος. Άλλωστε οι Μαχητές έχουν ομάδα με πείσμα και παλεύουν όλα τα παιχνίδια” συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Οικονομόπουλος έκανε εξαιρετική εμφάνιση, με 24 πόντους (5/6 βολές, 2/3 δίποντα, 5/8 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα) κόντρα στην ΑΕΛ. “Δεν είναι θέμα ατομικής απόδοσης, όλη η ομάδα έπαιξε καλά και μέσα από την ομαδική δουλειά βγήκαν τα σουτ. Δεν με νοιάζει πόσους πόντους θα βάλω αύριο. Ας μην πετύχω κανέναν, αρκεί ο Εθνικός να βγει νικητής από την αναμέτρηση” τόνισε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…