Κεντρική Γ' Εθνική Χειμερινή μεταγραφική περίοδο στις μικρές εθνικές κατηγορίες!

Χειμερινή μεταγραφική περίοδο στις μικρές εθνικές κατηγορίες!

sarikas

Ο Αλέξανδρος Σαρικάς αποχώρησε από την Ακράτα μεσούσης της σεζόν, βρίσκοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στη Σουηδία. Αν δεν είχε, όμως, βρει συμβόλαιο στη σκανδιναβική χώρα, δεν θα είχε δυνατότητα να αγωνιστεί εκ νέου τη φετινή σεζόν, μιας και δεν υπάρχει χειμερινή μεταγραφική περίοδος στις εθνικές κατηγορίες.

Ο πρώην άσος της Ακράτας, μέσω του προφίλ του στο facebook, πρότεινε στην ΕΟΚ να ορίσει και χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Μια περίεργη χρονιά για μένα τελείωσε χθες και τυπικά ! Με τα πάνω κ κάτω του νιώθω ευλογημένος για την εμπειρία στο πως να διαχειρίζομαι τα συναισθήματα μου ως επαγγελματίας, έμαθα και πήρα το μάθημα μου. Πάντως θα πρέπει να αναθεωρήσει η ΕΟΚ το οτι αρκετοί παίχτες συμπεριλαμβανομένου κ εμένα αποχωρήσαμε απο τς ομάδες μας ευτυχώς για μένα δεν κάηκε η χρονιά και μέσω εξωτερικού (Σουηδία α2) έβγαλα την χρονιά χωρίς να χάσω ματς! Συν το οτι πήρα και επιπλέον χρηματα. Ας σκεφτεί να βάλει μεταγραφική περίοδο τον Δεκέμβριο για όσους δεν ειναι ευχαριστημένους να φεύγουν είναι win win situation και για τις δυο πλευρές ομάδες και παίχτες ! Ετσι απλά τροφή για σκέψη . Έως του χρόνου αναμενο να δω τι μου ξημερώνει μπασκετικά γιατί έχω ακόμα αρκετά να δώσω!!!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Παπάδος Γέρας: Γι ακόμη μία σεζόν μένει ο Κομνηνός [pic]

Τη φανέλα του Παπάδου Γέρα θα συνεχίσει να φοράει ο Βασίλης Κομνηνός. Ο Έλληνας καλαθοσφαι…