Κεντρική Ασίστ Shadow Χαθήκατε παιδιά

Χαθήκατε παιδιά

synadinos-pgs

Τι κι αν καθιερώθηκε -με εφαλτήριο τον πολύπαθο Πανελλήνιο– στην Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Τα… βέλη του (αθλητικού) έρωτα, έπαψαν να βρίσκουν στόχο στην καρδιά του Ολυμπιονίκη και πλέον ο Πέτρος Συναδινός αδιαφορεί (ή μήπως περιφρονεί;) τη λειτουργία του συλλόγου, που τον έφτασε στα ψηλότερα σκαλιά της αθλητικής πυραμίδας.

Τα τελευταία χρόνια ήταν αντιπρόεδρος του ΠΓΣ. Όχι εκλεγμένος, αλλά διορισμένος από το δικαστήριο (ως προσωρινή διοίκηση άπαντες έχουν… μειωμένη ευθύνη), χωρίς αυτό να είναι… κολάσιμο.
Ο κ. Συναδινός, ο οποίος μέσω του συλλόγου της Κυψέλης καθιερώθηκε στην Ομοσπονδία Τοξοβολίας, έγινε μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κι έφτασε μέχρι και να είναι υποψήφιος πρόεδρος, έδειχνε ενδιαφέρον για τον Πανελλήνιο.

Μετά την αλλαγή διοίκησης κι αφού πλέον δεν έχει αξίωμα, απέχει από τις συνεδριάσεις. Δικαίωμά του είναι και δη αναφαίρετο. Ο πρόεδρος της ΔΕΚΑΘΛΟΝ Α.Ε., προφανώς δεν έχει ενδιαφέρον για τα δρώμενα, κάτι που όμως προκαλεί εντύπωση, καθώς η νέα διοίκηση περιλαμβάνει παλιούς αθλητές, ανθρώπους που ανδρώθηκαν στην Κυψέλη, που μοιράστηκαν κοινά όνειρα.

Δεν είναι ο μόνος που χάθηκε ξαφνικά από τα γραφεία του συλλόγου. Κάποιοι, που μέχρι πρότινος έδειχναν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τώρα ατόνησαν. Το γράφουμε τώρα γιατί ορισμένοι (ίσως όχι ο κ. Συναδινός) επανεμφανιστούν, όταν η Περιφέρεια και το ΕΣΠΑ απελευθερώσει τα κονδύλια για τα έργα βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Πανελληνίου.

Εμείς πάλι θεωρούμε πως το αθλητικό προσκλητήριο των παλιών αθλητών, για τη διάσωση του συλλόγου και την επαναφορά εκεί που του πρέπει, ήταν “υποχρεωτικό” για όσους κάτι χρωστάνε στον Ολυμπιονίκη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
  • Το buzzer beater του Αργυρού

    Μας έχει συνηθίσει να ξεσηκώνει τον κόσμο στα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται και…
  • Πόσο άσχετος είναι ο βλάκας

    Όταν είσαι άσχετος με ένα αντικείμενο (και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού ασχο…
  • Χρόνια πολλά πιγκουινάκι

    Παγκόσμια ημέρα των ζώων και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τον αγράμματο, ο οποίος ξεκίνη…
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Καλή η… επανάσταση παλικάρια, αλλά θέλει και κότσια

«Η ελευθερία για μας είναι μια ωραία γυναίκα, έχει υπογάστριο και υπεργάστριο» έλεγε ένα τ…