Κεντρική Γ' Εθνική Μπογδάνος: “Κώστα Μαρφαλέκα σου ζητώ συγγνώμη”

Μπογδάνος: “Κώστα Μαρφαλέκα σου ζητώ συγγνώμη”

bogdanos

bogdanos

Ο Χάρης Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη από τον Κώστα Μαρλαφέκα για τις ύβρεις που δέχθηκαν οι παίκτες του Έσπερου ΑΟΠΑ και το τεχνικό τιμ στη χθεσινή (26/3) αναμέτρηση του Κεραυνού Αιγίου με τους Πατρινούς για τον πρώτο όμιλο του Νότου της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:
“Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τη διοίκηση και τους παίκτες του Έσπερου για τις ύβρεις που ακούστηκαν στη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα, από μικρή μερίδα Αιγωτών φιλάθλων. Ιδιαίτερα, ζητώ συγνώμη από τον Κώστα Μαρλαφέκα, έναν άνθρωπο που αποτελεί “κόσμημα” για το μπάσκετ και την τοπική κοινωνία γενικότερα. Αν ήμουν στο γήπεδο θα το σταματούσα άμεσα, αλλά δυστυχώς λόγω ασθένειας δεν μπόρεσα να δώσω το παρόν.

Ο Κώστας Μαρλαφέκας, για να αναφέρω μόνο ένα μικρό παράδειγμα, μεταξύ άλλων, μας παραχώρησε για δεύτερη χρονιά φέτος έναν αθλητή που ανήκει στην ομάδα του, τον Παναγιώτη Σκόνδρα, όχι μόνο χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντίτιμο, αλλά και χωρίς καν τον όρο να μην αγωνιστεί στα μεταξύ μας παιχνίδια, κάτι που συνηθίζεται κατά κόρον σε ανάλογες περιπτώσεις. Κώστα Μαρλαφέκα και πάλι σου ζητώ συγνώμη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…