Κεντρική NBA Μπερντ για Μάτζικ : “Έχει πολλά να μάθει ακόμα”
NBA

Μπερντ για Μάτζικ : “Έχει πολλά να μάθει ακόμα”

magic bird

magic-bird

Η κόντρα ανάμεσα στον Λάρι Μπερντ και τον Μάτζικ Τζόνσον είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική στην ιστορία του NBA, με το μπάσκετ να αποκτά εκατομμύρια νέους φιλάθλους χάρη σε αυτή. Στη σύγχρονη εποχή, οι δύο θρύλοι βρίσκονται σε παρεμφερή πόστα, όντας οι πρόεδροι των Ιντιάνα Πέισερς και Λος Άντζελες Λέικερς αντίστοιχα, με τον ανταγωνισμό  να… “αναζωπυρώνει” από μια άλλη σκοπιά!

Με δηλώσεις του στους L.A Times, ο Μπερντ εξήρε το θάρρος του καλού του φίλου για την απόφασή του να αναλάβει μια τόσο κομβική θέση αλλά τόνισε ταυτόχρονα και τις δυσκολίες αυτής της δουλειάς: “Έχει πολλά να μάθει αλλά δέχθηκε την πρόκληση και είμαι σίγουρος πως είναι έτοιμος. Απλά υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να μάθει κανείς. Μπορεί να φτιάξεις μια ομάδα, η οποία θα φαντάζει πολύ καλή στα χαρτιά αλλά να μην δέσουν στην πράξη. Αυτό συμβαίνει με εμάς φέτος. Νομίζαμε ότι είχαμε μια καλή ομάδα και πως θα βγούμε 4οι-5οι στην Ανατολή αλλά δεν έχουμε παίξει όπως πίστευα. Αυτό είναι το εκνευριστικό κομμάτι”.

Όσο για το αν ο ανταγωνισμός τους θα θυμίζει σε κάτι εκείνον της δεκαετίας του ’80, ο Μπερντ ήταν ξεκάθαρος: “Ο ανταγωνισμός υπάρχει αλλά τα πράγματα δεν είναι όπως ήταν“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…