Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Bασικό μας “όπλο” η άμυνα”

“Bασικό μας “όπλο” η άμυνα”

christodoulou rethimno

christodoulou-rethimno

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, η ομάδα του Ρεθύμνου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κύμη το ερχόμενο Σάββατο (04/03, 17:00). O Aνδρέας Χριστοδούλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τονίζοντας πως το βασικό τους “όπλο” θα είναι η άμυνα.

Αναλυτικά:

“Όπως κάθε φορά μέσα στην έδρα μας θέλουμε να πάρουμε το το θετικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Ξέρουμε ότι η Κύμη είναι σε μία παράξενη κατάσταση, καθώς έχουν γίνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της το τελευταίο διάστημα. Όμως, προέρχεται από μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Δόξα Λευκάδας. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Η άμυνα πρέπει να είναι το βασικό μας “όπλο”, να μην δεχθούμε εύκολα καλάθια και μετά να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στην επίθεση.

Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά. Μέσα στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη” δεν κοιτάμε ποιον έχουμε απέναντι μας και παίζουμε για να κερδίζουμε κάθε ματς. Δυστυχώς κάναμε κάποιες ήττες εκτός έδρας που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να είμαστε σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Αλλά τώρα κοιτάμε μπροστά. Το επόμενο ματς είναι με την Κύμη και αυτήν θέλουμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε παρακάτω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…