Κεντρική NBA Άψογος ο Παπαγιάννης, επική ανατροπή των Κινγκς! (vids)
NBA

Άψογος ο Παπαγιάννης, επική ανατροπή των Κινγκς! (vids)

giwrgos papagiannis sacramento kings

giwrgos-papagiannis-sacramento-kings

Ο Γιώργος Παπαγιάννης “σκόρπισε” χαμόγελα και πάλι με την εμφάνισή του, βάζοντας το δικό του “λιθαράκι” στη μυθική ανατροπή των Σακραμέντο Κινγκς. Οι “βασιλιάδες” απέδρασαν από το L.A, επικρατώντας με 97-98 των Κλίπερς, οι οποίοι αποδείχθηκαν ιδανικοί αυτόχειρες. Το καλάθι του Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν με 1.8” για τη λήξη έκρινε τη μοίρα του αγώνα ενώ ο Έλληνας σέντερ τα πήγε περίφημα, έχοντας πολύ θετική παρουσία.

 

Ο “PapaG” τελείωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 τάπες, σε 21 λεπτά συμμετοχής. Ο Έλληνας σέντερ ήταν αποδοτικός, με 6/9 σουτ, επιδεικνύοντας την τεχνική που διαθέτει στο ποστ. Το δεξί χουκ ήταν το μεγαλύτερο “όπλο”, η go-to move του ενώ έβαλε περισσότερη ποικιλία στις κινήσεις του, με ορισμένα up and unders. Ακόμη, μοίραζε την μπάλα σωστά από το ποστ, διαβλέποντας τους ελεύθερους σουτέρ.

Μπορεί να υπέπεσε σε κάποια εύκολα φάουλ στην άμυνα και ο ΝτιΆντρε Τζόρνταν να τον έβαλε στο καλάθι σε κάποιες περιπτώσεις αλλά η παρουσία του κρίνεται ως θετική. Μάλιστα, ο κόουτς, Ντέιβ Γέιγκερ τον άφησε στο παρκέ σχεδόν καθ΄όλη τη διάρκεια της 4ης περιόδου, όπου η συνεισφορά του ήταν πολύτιμη, έχοντας συμμετοχή στους 9 από τους τελευταίους 22 πόντους της ομάδα του!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3q_493Wz5Yw]

Αυτή ήταν μόλις η 2η φορά στους τελευταίους 6.746 αγώνες στο NBA, όπου ανατρέπεται διαφορά 18 πόντων στα τελευταία 5 λεπτά! Οι Κινγκς έτρεξαν σερί 3-22 στο διάστημα αυτό, “σοκάροντας” το Staples Center. Με πρωταγωνιστή στα τελευταία λεπτά τον Μπάντι Χιλντ, το Σακραμέντο πέτυχε την ανατροπή της χρονιάς, με τους Κλίπερς να χάνουν έδαφος στη “μάχη” για την 4η θέση στη Δύση.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=i6lXmTfxa14]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…